ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

22η αιμοδοσία του ΤΕΦΑΑ: Μηνύματα αγάπης κι αλληλεγγύης από τους φοιτητές

22η αιμοδοσία του ΤΕΦΑΑ: Μηνύματα αγάπης κι αλληλεγγύης από τους φοιτητές

Τι κι αν ο κορονοϊος διέκοψε άδοξα το φετινό ξεκίνημα των σπουδών τους στην Κομοτηνή. Τι κι αν η εξ αποστάσεως διδασκαλία στερεί τη χαρά της συνύπαρξης και της δια ζώσης διδασκαλίας; Εκείνοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ, για 22η συνεχή χρόνια ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με την εθελοντική προσφορά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Τμήμα κατάφερε να διοργανώσει την Αιμοδοσία του σπάζοντας κάθε άλλο προηγούμενο ρεκόρ!

«Παρά την παγωνιά και τις ιδιαίτερες συγκυρίες για όλους μας, ήρθαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανογλειου Νοσοκομείου 37 φοιτητές και πολίτες, και συγκεντρώθηκαν 23 φιάλες αίμα.» δηλώνει ικανοποιημένη η κα Έφη Τσίτσκαρη, αναπληρώτρια καθηγήτρια σημειώνοντας με καμάρι «Νούμερο.. επίσης ασυναγώνιστο.»

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που συμμετείχαν προσήλθαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας με ευλάβεια. Φορώντας μάσκες και τηρώντας αποστάσεις στάθηκαν αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Και  κατάφεραν τα χαμόγελα τους να λάμψουν ακόμη και πίσω από τις μάσκες κι όχι μόνο στα δικά τους πρόσωπα.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/22i-aimodosia-toy-tefaa-minymata-agapis-ki-allileggyis-apo-toys-foitites/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 22η αιμοδοσία του ΤΕΦΑΑ: Μηνύματα αγάπης κι αλληλεγγύης από τους φοιτητές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">