ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – «24 Ώρες Ελλάδα»: Έδεσσα – Αριδαία (trailer)


 
Κάθε Τετάρτη, στις 18:00 

«24 Ώρες Ελλάδα»

Ωριαία εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 2020.
Η σειρά παρουσιάζει την αληθινή ζωή των κατοίκων αυτής της χώρας και την καθημερινότητα μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητες τους. Δεν παρουσιάζει τα αξιοθέατα και αυτό διαχωρίζει τη σειρά από τις ταξιδιωτικές εκπομπές.

ΜΑΡΙΑ ΜΗΣΣΗΝ – σκηνοθεσία, σενάριο
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ – διευθυντής φωτογραφίας

Eπεισόδιο 3: Έδεσσα – Αριδαία

Στους εντυπωσιακούς καταράκτες της θα θαυμάσουμε την ομορφιά και την αξία του νερού, θα δοκιμάσουμε τα νόστιμα κεράσια της, θα πετάξουμε με το ανεμόπτερο, θα μάθουμε για την περιοχή που οργανώθηκε ο μακεδονικός αγώνας και τους γενναίους οπλαρχηγούς που θυσιάστηκαν γι αυτόν, θα απολαύσουμε βαρκάδα σε μια από τις μεγαλύτερες λίμνες της Ελλάδας και θα γνωρίσουμε μια κεφάτη παρέα που τους ενώνει η αγάπη για τις τέχνες. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο βασίλειο των Μακεδόνων και τη βαθειά του ιστορία, θα χαλαρώσουμε στα θεραπευτικά λουτρά και θα γνωρίσουμε τους όμορφους ξενώνες της. Οι 24 ώρες στην Ελλάδα ταξιδεύουν στην Έδεσσα και την Αριδαία σε ένα επεισόδιο γεμάτο ιστορία, φύση, δράση και περιπέτεια.

Το επεισόδιο της εκπομπής αναρτάται στη διεύθυνση: class="m_-4030164368958861980gmail-sctemp">, την ημέρα προβολής του.
 Δείτε το trailer 

www.ert.gr

Σημείωση του Γ.Κ: Δεδομένου ότι η παρουσίαση της αληθινής ζωής των κατοίκων , αντί των ''ξινισμένων'' σκηνοθετημένων τα οποία αποτελούν την καθημερινότητα των media , αποτελούσε μια προτάσή μου πριν από δεκαετίες, ( σε περιόδους που δεν υπήρχαν ούτε ταξιδιωτικές εκπομπές ), έχω να αναφέρω:

Στην αληθινή ζωή της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων Αττικής , την οποία παρεπιμπτόντως δεν πρόκειται να παρουσιάσει ποτέ η ΕΡΤ υφίστανται πλειάδα ξενόφερτοι.

Οι απόγονοι αρματολών - κλεφτών και γενίτσαρων  συνενώθηκαν ώστε να υπηρετούνται τα δικά τους συμφέροντα κατά των αυτοχθόνων. Η ''καινοτομία - πρωτοτυπία'' τους είναι ότι από την σύστασή της σε Δήμο, μέχρι και σήμερα, η Γλυφάδα διοικείται από ξενόφερτους ! Επί δεκαετίες δεν έχει εκλεγεί δήμαρχος ούτε ένας αυτόχθονας ! 

Τι να μας πείτε και εσείς στην ΕΡΤ ;

Το αντίστοιχο ισχύει και με πλειάδα από εσάς. Τα ληστεμένα από τον πρωτεργάτη των FM - στη Γλυφάδα - τα δρομολογούσαν στις αποθήκες της ΕΡΤ, καθώς επίσης, υφίστανται πλειάδα εργαζομένων με αρμοδιότητα την φύλαξη των ληστεμένων - κατασχεμένων !

Για όσους υποτίθεται δεν καταλάβατε: Tο σύστημα απόγονων αρματολών - κλεφτών και γενίτσαρων, αφού προτίστως με εξαπάτηση καταλαμβάνει τις θεσμικές θέσεις, αντί να υπηρετήσει τον πολίτη διαμορφώνει το πλαίσιο διαπλοκής , ( ώστε να εκλέγεται - επανεκλέγεται ο κάθε κατεργάρης της πολιτικής ).

Στη συνέχεια , παρέχει σε μια χούφτα οικογένειες όσα ανήκουν στο σύνολο, και διαμορφώνει το πλαίσιο ληστρικών επιθέσεων κατά το δοκούν κατά του ιδιώτη, ενώ προσλαμβάνει και αμοίβει πλουσιοπάροχα δημόσιους υπαλλήλους ώστε να φυλάνε όσα λήστεψαν από τους ιδιώτες ! 

Και έχουν το θράσος να αναφέρουν ότι είναι νεοφιλελεύθεροι καπιταλιστές !!! Απαγόρευσε κάποιος από τον Καραμανλή , τον Μητσοτάκη η τον Τσίπρα να κατέβουν στις εκλογές και να κάνουν αυτό που ήθελαν ; Άδεια πρωθυπουργού υπάρχει στην Ελλάδα ; Η μήπως η ΕΡΤ των 4.500 χιλιάδων διαπαραταξιακά διορισμένων - χωρίς ΑΣΕΠ - διαθέτει άδεια ;

Οι δήθεν '' εκπρόσωποι '' τόσο εθνικά , όσο και τοπικά , έκαναν κτήμα τους όσα ανήκουν σε έτερους, όμως επ' ουδενί δεν επιθυμούν να χαρακτηρίζονται απόγονοι  αρματολών - κλεφτών και γενίτσαρων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – «24 Ώρες Ελλάδα»: Έδεσσα – Αριδαία (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">