ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρωθυπουργός Δανίας: Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα και δεν κάνω πρώτη το εμβόλιο


Την απόφασή της να μην κάνει πρώτη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εξηγεί στο facebook η Δανή πρωθυπουργός και αυτό που λέει είναι το εξής απλό: δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Η Mette Frederiksen, που στις 27 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την έναρξη των εμβολιασμών και στη χώρα της, απάντησε σε όσους την ρωτούσαν "γιατί δεν κάνει το εμβόλιο πρώτη, ως πρωθυπουργός".

"Στη Δανία, αποφασίσαμε οτι οι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και το προσωπικό πρώτης γραμμής των νοσοκομείων θα εμβολιαστεί πρώτα.

Το κάναμε για να αποτρέψουμε σοβαρές ασθένειες και θανάτους. Απο τη στιγμή που δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, θα περιμένω να έρθει η σειρά μου".

Στην ίδια ανάρτηση ξεκαθαρίζει, για όσους έχουν αμφιβολίες, οτι θα κάνει το εμβόλιο κι οτι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστήμη. 

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Στη δική μας 'καθυστερημένη χώρα' υπάρχει κάποιος Πολιτικός  που δεν έκανε το εμβόλιο ; Σε ποια άλλη χώρα είδατε τόσους πολιτικούς καθώς και επιδημιολόγους να κάνουν πρώτοι το εμβόλιο αντί των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού ; Επίσης, μήπως δεν είδατε πόσοι επιδιώκουν προτεραιότητα ; 

Αυταπόδεικτα υπάρχουν οι προηγμένες χώρες και λαοί , υπάρχει και το δικό μας χάλι.

Εσείς οι λιγοστοί που μας διαβάζετε γνωρίζετε τι έχουμε περάσει δημόσια και τι ακολουθούν στις προηγμένες χώρες. ( Τους ''πολλούς'' τους έχουν κάτω από την επιρροή  τους μια χούφτα οικογένειες - χορηγοί αστικών κομμάτων - , ως κοπάδι προβάτων !!! )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρωθυπουργός Δανίας: Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα και δεν κάνω πρώτη το εμβόλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb