ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη σχετικά με το εμβόλιο


Παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος  δήλωσε την Κυριακή ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού περιέχει προϊόντα εκτρώσεων.

Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης Κυθήρων διασπείροντας fake news, κάλεσε τους πιστούς να μην κάνουν το εμβόλιο γιατί παρασκευάζεται από το προϊόν των εκτρώσεων.

Η δήλωση του Μητροπολίτη οδήγησε στην επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων και ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό, κατόπιν εντολής της διευθύνουσας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

εμπρηστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων.

Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. 

Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το εμβόλιο λέτε να έχει και ''τσιπάκια'' εκτός από προϊόντα εκτρώσεων - (δηλαδή νεκρά μωρά) ; Λέτε να έχει και πομπούς - δέκτες ; Λέτε να έχει GPS και WIFI ; (Λέτε να έχει και στρουμφάκια ?) 

Τι άλλο θα ακούσουμε ; Είναι επιεικώς απαράδεκτο να λέγονται δημόσια όσα διοχετεύονται από συνωμοσιολόγους χωρίς τεκμηρίωση και αποδείξεις.

Είναι δεδομένο ότι πίσω από κάθε επιδημία - ιό - και ειδικότερα παγκόσμιας κλίμακας , κρύβονται τεράστια συμφέροντα , είτε αυτή προέκυψε με σκοπιμότητα είτε από ατύχημα , όμως χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση και αποδείξεις όσα λέγονται αποτελούν προϊόντα συνωμοσιολόγων και ατόμων με διευρυμένη φαντασία, τα οποία δεδομένης της ασχετοσύνης της πλειονότητας γίνονται προσωρικά γνωστοί - ''διάσημοι'' σπέρνοντας σενάρια και fake news.

# Εμείς , απο το δικό μας μετερίζι περισσότερα από 40 χρόνια αναφέρουμε ότι το μέλλον είναι ψηφιακό. Το αναφέραμε δημόσια από την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης καθοδικού σωλήνα, και των σταθερών τηλεφώνων με κουδούνι τα οποία ζύγιζαν ένα κιλό. Το θέμα είναι ότι δεν αποτελούσε fake news , και δεν βρέθηκε ούτε ένας να το αμφισβητίσει με επιστημονικά δεδομένα.

* Μόνο κάτι άσχετοι/ες από την κακία τους είχαν την τάση να ειρωνεύονται όσα αναφέραμε δημόσια , οι οποίοι/ες βρέθηκαν και σε 'πολιτικά - προεδρικά - αυτοδιοικητικά αξιώματα' και έχουν εξοπλιστεί με πάσης φύσεως ΨΗΦΙΑΚΕΣ συσκευές,  ενώ τους έμεινε αποκλειστικά η κακία. Το βασικό τους κουσούρι.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη σχετικά με το εμβόλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">