ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προκήρυξη διαγωνισμού για μελετών οδικής σύνδεσης Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Αγίου Λαυρεντίου

Προκήρυξη διαγωνισμού για μελετών οδικής σύνδεσης Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Αγίου Λαυρεντίου

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προκηρύσσει διαγωνισμό εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών για την οδική σύνδεση Αγίου Γεωργίου Νηλείας με τον Άγιο Λαυρέντιο, προϋπολογισμού 72.540€ συμπ. ΦΠΑ. Η μελέτη χρηματοδοτείται από το ΥΠΟΜΕΔΙ.

Το δημοπρατούμενο τμήμα είναι η συνέχεια του υφιστάμενου δρόμου που διέρχεται μπροστά από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, συνεχίζει στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία και καταλήγει στον αγροτικό δρόμο που ενώνει το χωριό του Αγίου Λαυρεντίου με το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στα Χάνια. Το μήκος του νέου τμήματος εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 1.500μ.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός δήλωσε : “Η νέα χάραξη αποτελεί τη σύνδεση του ορεινού κλάδου του Δήμου Νοτίου Πηλίου με τον Άγιο Λαυρέντιο και κατ’ επέκταση με το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου και σηματοδοτεί όχι μόνο τη βελτίωση πρόσβασης στα χωριά του Δήμου μας αλλά δίνει νέα ώθηση στον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας”.

www.ert.gr



source https://volos.ert.gr/blog/2020/12/17/prokiryxi-diagonismoy-gia-meleton-odikis-syndesis-agioy-georgioy-nileias-agioy-layrentioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προκήρυξη διαγωνισμού για μελετών οδικής σύνδεσης Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Αγίου Λαυρεντίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">