ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για πολλοστή φορά τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα - Να σώσουν το τομάρι τους πολιτικοί και μητροπολίτες !


Για πολλοστή φορά τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα

# Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

Παρακολουθούμε τι επιχειρείται από τους δήθεν εκπροσώπους της κοινωνίας. Να σώσουν το τομάρι τους πολιτικοί και παπαδαρία !

Ξεκίνησαν από την πρώτη ημέρα εμβολιασμού να εμβολιάζονται πολιτικοί , μητροπολίτες , επιδημιολόγοι, και λοιποί διαόλοι και τριβόλοι !

Εάν όλα πάνε καλά, μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες.

Στη συνέχεια μέχρι το τέλος του 2021 πρέπει να φτάσουμε στο 70% ώστε να κάνουμε καλά Χριστούγεννα το 2021 δήλωσε μέλος της επιτροπής για τον κορoνοϊό.

Ενώ φρόντισαν να εμβολιαστούν πρώτοι πολιτικοί , γιατροί και μητροπολίτες, για τους υπέργηρους και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού καλά Χριστούγγενα του χρόνου το 2021 , αν και δεν είναι βέβαιο ότι και σε ένα χρόνο απο σήμερα θα έχουν εμβολιαστεί όσοι έπρεπε να εμβολιαστούν πρώτοι.

Με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου όποιοι έχουν το ''καρπούζι'' το τεμαχίζουν και το ''χλαπακιάζουν'' ! Με ξένα κόλλυβα κάνουν κηδεία ! 

Τρέχτε κακομοίρηδες νεοέλληνες να τους ξαναψηφίσετε, ώστε να μην χάσουν τα προνόμια , τις παχυλές αποδοχές, και την προτεραιότητα επί παντός επιστητού.

Γιατί εμβολιάζονται πρώτοι οι πολιτικοί , οι γιατροί και η παπαδαρία ; 

Ξυπνάτε ραγιάδες . . .

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία στη χώρα μας έχουμε 133.000 χιλιάδες συνολικά κρούσματα από τα οποία έχασαν τη ζωή τους 4.402 χιλιάδες άνθρωποι.

Τίθεται ευθαίως το ερώτημα: Γιατί δεν έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό οι επίσημα καταγεγραμένοι , οι υπέργηροι και οι ευπαθείς ομάδες , αντί των πολιτικών , μητροπολιτών κ.α. που ήδη εμβολιάστηκαν ;

Είναι βέβαιο ότι η πολιτεία διαθέτει τα στοιχεία όσων έχουν προτεραιότητα λόγω ηλικίας και χρόνιων νοσημάτων , ενώ αντί αυτού που επιβάλλεται ήδη ισχύει η ''γνωστή νεοελληνική πατέντα''. 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για πολλοστή φορά τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα - Να σώσουν το τομάρι τους πολιτικοί και μητροπολίτες ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">