ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

To σκάνδαλο με τα εμβόλια H1N1 που πετάχτηκαν νύχτα στη χωματερή !


Πριν από 11 χρόνια περίπου, την ίδια εποχή με το φετινό ξέσπασμα του κορωνοϊού, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας  Σωτήρης Τσιόδρας είχε βρεθεί και πάλι στην ίδια θέση στο υπουργείο Υγείας, αντιμέτωπος με μια μικρότερης επικινδυνότητας κατάσταση, την γρίπη Η1Ν1. 

Το μεγάλο κόλπο: Xωρίς να γνωρίζουμε που θα καταλήξουν οι έρευνες των εισαγγελέων τονίζουμε ότι σε επίπεδο κοινής γνώμης - κοινωνίας - συζητείται καθημερινά ότι ο covid 19 δεν είναι απλά ένας ιός, πρόκειται για μεγάλη μπίζνα η οποία αποφέρει τεράστια κέρδη δισεκατομμυρίων σε μια κάστα ολιγαρχών του μεγάλου κεφαλαίου - μετόχους φαρμακοβιομηχανιών - πολιτικούς - λοιμοξιολόγους - καθώς και στους συνεργάτες τους - πάσης φύσεως, και ειδικότερα ''δημοσιογράφους''. ( Για εμάς συστημικά λιβανιστήρια, η καλύτερα δημόσιοι κλακαδόροι )

Η πλειονότητα όσων πέθαναν στην Ελλάδα ήταν άνω των 70 και με χρόνια σοβαρά νοσήματα

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 96 % όσων έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας ήταν άτομα άνω των 70 ετών και με χρόνια νοσήματα. Ειδικότερα ,  περισσότεροι από το 60% των θανόντων από covid 19 ήταν άνω των 80 ετών και όλοι έπασχαν από χρόνια σοβαρά νοσήματα, άρα είτε με covid είτε χωρίς ήταν στα πρόθυρα του τέλους της ζωής τους.

Οι εισαγγελείς ζητούν προτεραιότητα εμβολιασμού , ενώ όφειλαν να ερευνούν τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το covid 19 δεδομένης της άμεσης σχέσης ιδιοκτητών και μετόχων φαρμακοβιομηχανιών με το εργαστήριο της Γιουχάν 

Με σχετική προτεραιότητα ζητούν να εμβολιαστούν οι Εισαγγελείς της χώρας εξαιτίας της "υποχρεωτικής επαφής των εισαγγελικών λειτουργών με μεγάλο αριθμό πολιτών σε υπηρεσίες και ακροατήρια, όπου είναι ανέφικτη η ακριβής τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων”.

Ο κορωνοϊός COVID-19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα 

Την ώρα που αυξάνονται οι φωνές αλλά και οι θεωρίες συνωμοσίας διεθνώς για την προέλευση του νέου κορωνοϊού Covid-19, ο νομπελίστας επιστήμονας Δρ Luc Montagnier που ανακάλυψε τον ιό τoυ Aids, HIV, το 1983 υποστηρίζει πως ο νέος κορωνοϊός COVID-19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα και έχει διαφύγει από το εργαστήριο του Wuhan όπου γινόταν δοκιμές για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του ιού Aids.

Όπως διαβεβαιώνει για εκείνον ο ιός παράχθηκε στο εργαστήριο στα πλαίσια μιας εργασίας αναζήτησης εμβολίου για το AIDS και η διαφυγή ήταν καθαρό ατύχημα. ( Ενδεχομένως να μην ήταν ατύχημα δεδομένων τεράστιων συμφερόντων και της εμπλοκής πολλών με το εν λόγω εργαστήριο της Κίνας.)

Όπως γνωρίζουμε η κυβέρνηση της Κίνας για Τουριστικούς λόγους έχει δώσει τεράστια έμφαση στην διαφημιστική προβολή της πόλης  Wuhan όπου γινόταν δοκιμές για την ανάπτυξη εμβολίου αναφέροντας στα βίντεο ότι στην εν λόγω πόλη , από την οποία ξέσπασε ο COVID 19 δεν έχει ούτε ένα κρούσμα.

Πραγματικά προκαλεί ερωτηματικά πως στην πόλη από την οποία παράχθηκε και ξέφυγε ο ιός σήμερα δεν έχει κανένα κρούσμα. Μήπως είχαν έτοιμο το εμβόλιο - θεραπεία κατά του ιού ο οποίος ''ξέφυγε'' ;

Εισαγγελική παρέμβαση για τα fake news για τα εμβόλια, την πανδημία και τα test covid

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων ("Μακελειό"10/11/2020, "Μακελειό" 11/11/2020, "Ελεύθερη Ώρα" 19/11/2020) καθώς και ανάλογων video-δηλώσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ( π.χ Γρηγόρης Πετράκος) τα οποια θεωρείται ότι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στο κοινό.Τα ερευνώμενα αδικήματα είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ´ εξακολούθηση καθώς και διέγερση σε ανυπακοή.

Το ανεξιχνίαστο σκάνδαλο

Πριν από 11 χρόνια  υπουργός Υγείας της χώρας ήταν ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος από το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ενημέρωνε τους πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας. Όταν ο υπουργός διαπίστωσε την χρησιμότητα του Σωτήρη Τσιόδρα του οποίου οι διαγνώσεις για την γρίπη Η1Ν1 ήταν ανεκτίμητες τον έχρισε αρμόδιο, όπως και σήμερα για την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Την ίδια εποχή ξεσπά ένα μεγάλο σκάνδαλο: Το υπουργείο Υγείας κάνει παραγγελίες εκατομμυρίων αντιγριπικών εμβολίων, πολύ περισσότερα σε αριθμό από τον συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας. Ένα σκάνδαλο που διερευνάται ακόμα και δεν αφορά μόνο στον μεγάλο αριθμό αλλά και ενδεχομένως σε άλλες ακατάλληλες φαρμακευτικές ουσίες

Η Ελλάδα, αρχή της κρίσης, χρεώνεται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για άχρηστα εμβόλια κι ο Δ. Αβραμόπουλος “προστατεύεται” στην Ε.Ε., ως επίτροπος.

Το θέμα είναι ότι η εταιρία GlaxoSmithKline είναι επίσημος χορηγός του Σωτήρη Τσιόδρα ! Πριν από δέκα χρόνια που είχαν διεξαχθεί οι έρευνες ανακριτές και εισαγγελείς δεν γνώριζαν την σχέση μεταξύ Τσιόρδα και  GlaxoSmithKline. 

Τι είχε δημοσιευτεί τότε στην Εφημερίδα των Συντακτών

Η υπόθεση των αντιγριπικών εμβολίων τα οποία το υπουργείο Υγείας (επί υπουργίας Δ. Αβραμόπουλου) παράγγελνε κατά εκατομμύρια δόσεις την περίοδο 2009-2010 εντάσσεται στην έρευνα των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς που έχει άμεση σχέση με τη Novartis, αλλά και το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς οι παραγγελίες γίνονταν μέσω αυτού. Με αφορμή τον ιό της γρίπης που είχε κάνει θραύση τότε και παρουσιαζόταν από πολλά ΜΜΕ ως η επερχόμενη… Αποκάλυψη, οι αρμόδιες αρχές είχαν παραγγείλει απίστευτες ποσότητες συσκευασμένων εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων, αλλά και γενναία ποσότητα της ουσίας οσελταμιβίρη (η βασική δραστική ουσία του αντιγριπικού Tamiflu), για παρασκευή του φαρμάκου στην Ελλάδα.

Το κόστος των αντιιικών φαρμάκων που αγοράστηκαν και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ (Tamiflu της Roche και Relenza της GlaxoSmithKline) έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ.)

Το εντυπωσιακό είναι ότι πριν καν τελειώσει το σχετικό απόθεμα, κάποιοι λειτούργησαν… προνοητικά και προχώρησαν σε νέα παραγγελία τόνων δραστικής ουσίας, με αποτέλεσμα οι αποθήκες να γεμίσουν από το εν λόγω σκεύασμα.

Το 2011 το υπουργείο Υγείας (επί υπουργίας Μ. Ξενογιαννακοπούλου) είχε καταφέρει να ακυρώσει παρτίδες εκατομμυρίων δόσεων οι οποίες είχαν γίνει από την προηγούμενη ηγεσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου.Το κόστος των παρτίδων έως εκείνη τη στιγμή έφτανε τα 80 εκατ. ευρώ.

Πως εξελίχθηκε η γρίπη  Η1Ν1 παγκοσμίως

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, τουλάχιστον 12.220 άνθρωποι στον πλανήτη είχαν πεθάνει από τη νέα γρίπη, από την έναρξη της πανδημίας τον Απρίλιο του 2009 ως το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Ο οργανισμός ανακοίνωσε στις 11 Ιουνίου 2010 ότι η πανδημία γρίπης είχε λιγότερα θύματα από την κοινή γρίπη. Ειδικότερα, από την πανδημία του 2009 πέθαναν σε όλο τον κόσμο 18.156 πολίτες, τη στιγμή που οι θάνατοι από την εποχική γρίπη κυμαίνονται από 250.000- 500.000 παγκοσμίως.  Επίσημα η πανδημία έληξε στις 10 Αυγούστου 2010. Μέχρι εκείνη την ημέρα οι θάνατοι υπολογίζονταν γύρω στους 20.000.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To σκάνδαλο με τα εμβόλια H1N1 που πετάχτηκαν νύχτα στη χωματερή ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">