ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έφτασαν στο σημείο να γράφουν για στημένη επιχείρηση κατά του Σφακιανάκη !


Ορισμένοι φανατικοί ακροδεξιοί - οπαδοί της χούντας - βγήκαν με πρωτοσέλιδα χαρακτηρίζοντας την σύλληψη Νότη Σφακιανάκη ως ''στημένη'', και ειδικότερα στημένη από τον πρωθυπουργό ! Καταφανώς , αν μη τι άλλο, προκαλούν μειδίαμα. 

Δεν έχει τεραστίας σημασίας ζητήματα να ασχοληθεί το Μαξίμου και η κυβέρνηση, και ο Κ. Μητσοτάκης στήνει επιχειρήσεις κατά τραγουδιστών μας αναφέρουν ως ελληνική εφημερίδα ! Προκαλούν γέλιο , και παράλληλα σκεφτόμαστε τι μπορεί να σκεφτούν ευφάνταστοι εγκέφαλοι ώστε να πουλήσουν έντυπα.

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο να λέγεται: Μετά τη “στημένη” επιχείρηση κατά την οποία βρέθηκε το όπλο στο αμάξι του 
Νότη Σφακιανάκη , βγήκε σήμερα ο Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, να πει ότι το όπλο δεν έχει άδεια. Και μάλιστα ότι ελέγχεται αν συνδέεται με “παράνομη ενέργεια”. 

Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ελληνική αστυνομία κάνουν τον ντετέκτιβ για ένα όπλο που είχε ο Σφακιανάκης στο αμάξι του. 

“Ο κ. Σφακιανάκης είχε άδεια οπλοφορίας για άλλο όπλο πριν 5 χρόνια. Αυτό το όπλο είναι “μαύρο” και ελέγχεται αν συνδέεται με παράνομη ενέργεια» είπε ο κ. Μπαλάσκας. 

Ακόμα και οι αναγνώστες τους προσγειώνουν:

Σχόλιο στο εν λόγω δημοσίευμα: Και γιατί ο Σφακιανάκης να μην είναι επικίνδυνος δηλαδή και να μην εμπλέκεται σε άλλες ενέργειες; Έχετε εμπιστοσύνη τον καθένα; Και δεύτερο ερώτημα. Για ποιο λόγο οι επώνυμοι παίρνουν άδειες οπλοφορίας και όχι οι ανώνυμοι; Κινδυνεύουν περισσότερο οι επώνυμοι; Πόσους επώνυμους έχουμε θύματα εγκληματικών ενεργειών και πόσους ανώνυμους; Στα 1000 εγκλήματα θύματα είναι ανώνυμοι. Συνεπώς γιατί αυτή η αντισυνταγματική και άνιση αντιμετώπιση των ανωνύμων; Ως πολίτες όλοι ίσοι δεν είμαστε όπως λέει το Σύνταγμα; Εάν έχουν δικαίωμα αυτοπροστασίας οι επώνυμοι, γιατί δεν το έχουν και οι ανώνυμοι;

Κούγιας: Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει

«Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες μπορεί σε κάποιον να παράπεσε (!!!) » τόνισε.

Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια μονίμου οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.

«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολύ ανάγκη το όπλο ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση».

Μπαλάσκας για Σφακιανάκη: Το όπλο είναι «μαύρο» και εξετάζεται από την αστυνομία

Με παράνομο όπλο βρέθηκε στην κατοχή του ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης κατά τη διεξαγωγή αστυνομικού ελέγχου. Η δίκη του έχει πάρει αναβολή για αύριο, Τετάρτη.

Ο κ. Σφακιανάκης είχε άδεια οπλοφορίας για άλλο όπλο πριν 5 χρόνια, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας. «Αυτό το όπλο είναι “μαύρο” και ελέγχεται αν συνδέεται με παράνομη ενέργεια», προσέθεσε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έφτασαν στο σημείο να γράφουν για στημένη επιχείρηση κατά του Σφακιανάκη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">