ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eιδικά αστυνομικά μέτρα για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Eιδικά αστυνομικά μέτρα για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Σχέδιο για την πρόληψη και αποφυγή επεισοδίων έχει θέσει σε εφαρμογή η αστυνομία για σήμερα, ημέρα επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Υπό στενή παρακολούθηση βρίσκονται τα Εξάρχεια, πανεπιστήμια, αστυνομικοί και δικαστικοί στόχοι.

Επίσης θα πραγματοποιούνται πτήσεις από drone και ελικόπτερο της Αστυνομίας. Παράλληλα, απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις πανελλαδικά άνω των 4 ατόμων, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού και για τους παραβάτες διοργανωτές, νομικά και φυσικά πρόσωπα, προβλέπονται πρόστιμα 5 και 3 χιλιάδων αντιστοίχως, για τους δε συμμετέχοντες πρόστιμο 300 ευρώ. Κλειστοί είναι επίσης, από τις 8πμ οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι» και «Βικτώρια» στις γραμμές 1, 2 και 3.

Για αυταρχισμό και καταστρατήγηση του συντάγματος, κατήγγειλαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25.

Στο μεταξύ, το Σάββατο τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από την επίθεση περίπου 50 ατόμων, με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού. Επίσης, στον Άλιμο περιπολικό δέχτηκε επίθεση από 10 άτομα, και έγιναν 3 προσαγωγές.

Πηγές: ΕΡΤ, Α’ Πρόγραμμα

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/frontpage/eidika-astynomika-metra-gia-tin-epeteio-tis-dolofonias-toy-alexandroy-grigoropoyloy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eιδικά αστυνομικά μέτρα για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">