ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – 522. Μια γάτα, ένας κινέζος και ο πατέρας μου – Α᾽ Τηλεοπτική μετάδοση – Ταινία (trailer)


 Σάββατο 23/01/2021, στις 23:00 


«A CAT, A CHINESE GUY AND MY FATHER»
Έτος παραγωγής: (2019)

Δραματική ταινία, ισπανικής παραγωγής, 2019.

Η Τζορτζ είναι αγοραφοβική και δεν μπορεί να απομακρυνθεί περισσότερο από 522 βήματα από το σπίτι της. Μια μέρα, η γάτα της την αναγκάζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι από την Ισπανία στην πατρίδα της, την Πορτογαλία. Στην πορεία, ολόκληρος ο κόσμος της Τζορτζ αρχίζει να μεγαλώνει.
Σκηνοθεσία: Paco R. Baños
Παίζουν: Natalia de Molina, Alberto Jo Lee, Miguel Borges
 Δείτε το trailer 

Η ταινία αναρτάται στη διεύθυνση: την ημέρα προβολής της, όπου και παραμένει για 14 μέρες.

www.ert.gr

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη ! Τους ηλίθιους/ιες δεν μπορείς να τους κερδίσεις με τίποτα ! ( Λόγω βλακείας )

Εμείς εμπράκτως σας αποδεικνύουμε ότι στην ΕΡΤ πρέπει να υφίστανται ορισμένοι με κατώτατο δείκτη νοημοσύνης. 

Άλλος σε ανύποπτο χρόνο πρότεινε την αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της   ΕΡΤ , άλλος πρότεινε την διαδραστική τηλεόραση , άλλος αναρτά επί μεγάλο χρονικό διάστημα - καθημερινά - θέματα της ΕΡΤ ενώ δεν το έκανε κανείς άλλος , και αυτοί μαζεύουν το ανταποδοτικό τέλος και το παρέχουν πρόσφατα σε έτερο για προώθηση της ΕΡΤ από ιδιωτικό sosial media !

Καλή συνεργασία με τον έτερο και ουραγό , άλλωστε είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με την νεοελληνική νοοτροπία και λειτουργία. Άλλοι πρωτοστατούν , άλλοι προτείνουν , και έτεροι - ουραγοί - απολαμβάνουν !!! 

Βλέπε Δήμος Γλυφάδας και όσα ανήθικα έχουν ακολουθήσει οι κομματικοί δήμαρχοι - αιρετοί.  Ακόμα και ο υπόκοσμος έχει ανώτερες αξίες - αρχές - ιδεώδη ! Αναγνώρισαν κάθε γραφικό τύπο ως ‘’εκδότη‘’ , ‘’δημοσιογράφο‘’, ‘’φωτορεπόρτερ‘’ , κ.α., και παράκαμψαν επιμελώς τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM , όπως παράλληλα έθεσαν στα αζήτητα την εντολή 4.600 δημοτών για δημιουργία δημοτικού καναλιού δημόσιας διαβούλευσης !

Όσοι κατέλυσαν την εντολή 4.600 χιλ. δημοτών έχουν καταλύσει τα θεσπισμένα , και την τοπική δημοκρατία , ενώ έχουν αξίωση να τα λένε με τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο δια ζώσης !!! ( Να τα λέτε μεταξύ σας δια ζώσης και να κρατάτε και καλό επίπεδο σχέσεων , όμως για τους χιλιάδες ψηφοφόρους της τοπικής μας κοινωνίας είστε προδότες. Προδώσατε την εμπιστοσύνη, προδώσατε την εντολή, προδώσατε χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας.)

Το ψήφισμα 4.600 χιλ. δημοτών δήμου Γλυφάδας στις δημοτικές εκλογές το οποίο παραποίησαν οι αιρετοί έπειτα των δημοτικών εκλογών προς χάριν προσωπικών τους συμφερόντων και σκοπιμοτήτων: 

Η Δημοκρατία απορρέει από την λαϊκή εντολή, από την κοινωνία, δεν είστε εσείς κ.κ. των κομμάτων η δημοκρατία , ούτε εγώ , και είναι αυταπόδεικτο περισσότερα από πέντε χρόνια ότι την τοπική δημοκρατία την έχετε καταλύσει προς χάριν των προσωπικών σας συμφερόντων , καθώς και μερίδας υποστηρικτών σας , δεδομένου ότι καταλύσατε και παραποιήσατε με πλαστογραφία την εντολή χιλιάδων δημοτών του Δήμου Γλυφάδας . 

Οι πλαστογράφοι οι οποίοι αξιώνεται τα δια ζώσης αιτιολογήσατε γιατί δεν ίσχυσε η εντολή 4.600 δημοτών , καθώς επίσης , γιατί την επόμενη των εκλογών έγινε πλαστογραφία στο προεκλογικό πρόγραμμα

Το κανάλι στο youtube του Δήμου Γλυφάδας έχει κάποια σχέση με την εντολή 4.600 χιλ. δημοτών , η προκύπτει δημόσια διαβούλευση των δημοτών ; Στο κανάλι του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την εντολή 4.600 χιλ. δημοτών, είναι σαφές ότι υφίσταται αποκλειστικά η συμμετοχή κομμάτων και αιρετών. 

Το δημοτικό κανάλι το οποίο ψήφισαν οι συμπολίτες μας στις εκλογές που βρίσκετε κ.κ. των κοινών και των κομμάτων ; Ποιοι κατέλυσαν , τόσο την εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , καθώς επίσης , παραποίησαν και το προεκλογικό πρόγραμμα στο οποίο πλέον δεν υφίσταται το κανάλι ; 

Δεν έχουν ονόματα όσοι έπειτα των δημοτικών εκλογών έσβησαν από το αρχείο PDF του προεκλογικού προγράμματος το δημοτικό κανάλι ; 

Είχε κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών το προεκλογικό σας πρόγραμμα ώστε να αντλήσουμε τα επίσημα στοιχεία ότι έχετε κάνει παραχάραξη έπειτα των δημοτικών εκλογών , η συνολικά η δομή της Πολιτείας αναφορικά με την αυτοδιοίκηση παραπέμπει σε πλιάτσικο των κομμάτων κατά των τοπικών κοινωνιών ; 

Γιατί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ - το εκάστοτε κυβερνών κόμμα - καθώς και οι φορείς της ''ανεξάρτητης'' δικαιοσύνης - δεν αξιώνουν την κατάθεση από όλα τα κόμματα - παρατάξεις του προεκλογικού τους προγράμματος ; 

Η δημοκρατία δεν είστε εσείς , εσείς είστε καταχραστές και πλαστογράφοι , και για εσάς θα αποφανθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και το Ε.Δ. διότι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ψήφισε για κανάλι του συνόλου στο οποίο θα υφίσταται δημόσια διαβούλευση - ( * συζητήσεις των τοπικών θεμάτων με την συμμετοχή  του συνόλου των δημοτών. )

Εμείς, οι οποίοι συντάξαμε και εξετάσαμε το κείμενο το οποίο εντάχθηκε στο προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο ψηφίστηκε στις δημοτικές εκλογές από χιλιάδες συμπολίτες μας , το οποίο έπειτα των εκλογών παραπoίησαν ,και ενώ είχε ψηφιστεί από χιλιάδες ψηφοφόρους , λέτε να μην γνωρίζουμε τι περιείχε η πρότασή μας ;

Αναλογιστείτε ότι υφίστανται ορισμένοι - ασφαλώς χρηματισμένοι - οι οποίοι αναφέρουν ότι ο δήμος διαθέτει ‘’αναμορφωτές‘’ και ‘’θεόσταλτους‘’ !!! Αν αυτοί είναι θεόσταλτοι οι ‘’διάβολοι‘’ και οι ‘’σατανάδες‘’ ποιοι είναι ? 

- Η δικαιοσύνη και το Ε.Δ. στο τέλος θα αποφανθούν ότι ήταν ‘’θεόσταλτοι‘’, η μήπως ότι ήταν ‘’αναμορφωτές‘’ με δεδομένη πραγματικότητα και αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία ;Επίσης, χιλιάδες συμπολιτών μας δεν σας κρίνουν ;

ΥΓ: Εμείς , είτε με τον ένα , είτε με τον άλλο τρόπο, θα βρίσκουμε την μέθοδο να περάσουμε τα μηνύματά μας ευρύτερα . . . ενώ ορισμένοι από εσάς συνεχίστε αδιάλειπτα να κάνετε χιλιάδες κλικ !!! ( Πάντως προσωπικά θα μας εξυπηρετούσε καλύτερα να κάνετε κλικ στα σημαντικότερα θέματα )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – 522. Μια γάτα, ένας κινέζος και ο πατέρας μου – Α᾽ Τηλεοπτική μετάδοση – Ταινία (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">