ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – Ο ΦΑΜΠΙΟ ΛΟΥΙΣΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ: ΡΑΧΜΑΝΙΝΟΦ (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Μουσική Συναυλία (trailer)

ΕΡΤ3 – Ο ΦΑΜΠΙΟ ΛΟΥΙΣΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ: ΡΑΧΜΑΝΙΝΟΦ (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Μουσική Συναυλία (trailer)
 Σάββατο 23/01/2021, στις 08:30 

«FABIO LUISI CONDUCTS THE DNSO: RACHMANINOFF»

Έτος παραγωγής: (2017)

Συναυλία κλασσικής μουσικής παραγωγής DR 2018, διάρκειας 89’.
Ο Fabio Luisi διευθύνει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Δανίας σε αυτήν την γεμάτη ένταση συναυλία για τον εορτασμό της 150ης επετείου του εθνικού συνθέτη της Δανίας, Carl Nielsen. Η γεμάτη ειρωνία Συμφωνία Νο 6 του Nielsen, συνοδεύεται από την παγκοσμίου φήμης Γαλλίδα πιανίστα Lise de la Salle ως σολίστ στο Κοντσέρτο για Πιάνο No. 4 του Ραχμάνινόφ. Αυτό το λιγότερο γνωστό κοντσέρτο χαρακτηρίζεται από έντονους χρωματισμούς και μια ξεχωριστή ποιότητα, που θυμίζει τζαζ. Η συναυλία ηχογραφήθηκε στο DR Koncerthuset στην Κοπεγχάγη της Δανίας, το 2017.
Έργα:
Nielsen: Commotio, Op. 58
Rachmaninov: Piano Concerto No. 4, Op. 40
Nielsen: Symphony No. 6 «Sinfonia semplice»

Διεύθυνση Ορχήστρας: Fabio Luisi
Ορχήστρα: Danish National Symphony Orchestra
Σολίστ: Lise de la Salle(πιάνο)

 Δείτε το trailer 

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-o-fampio-loyisi-dieythinei-tin-ethniki-symfoniki-orxistra-tis-danias-raxmaninof-a-tileoptiki-metadosi-trailer/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – Ο ΦΑΜΠΙΟ ΛΟΥΙΣΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ: ΡΑΧΜΑΝΙΝΟΦ (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Μουσική Συναυλία (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">