ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

362 εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα – Τρία θετικά κρούσματα έδειξαν τα rapid tests στην Καλαμάτα

362 εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα – Τρία θετικά κρούσματα έδειξαν τα rapid tests στην Καλαμάτα

Στους 362 έφτασαν χθες οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στη Μεσσηνία, οι οποίοι εκτός από τα εμβολιαστικά τμήματα των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και του Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, διεξάγονται και σε κλειστές δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων της Καλαμάτας.

Να σημειωθεί πως οι εμβολιασμοί αυτοί -που ξεκίνησαν από το άσυλο Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας»- γίνονται στο σύνολο των φιλοξενουμένων εκεί -ασχέτως ηλικίας- και στο λοιπό προσωπικό.

Χθες εμβολιάστηκε και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ως μέλος της διοίκησης του ιδρύματος ενώ σήμερα σειρά έχει το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο και ο οίκος ευγηρίας «Παπαδοπούλειον»

Στο μεταξύ συνεχίζονται στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας τα tests ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού, διαδικασία που είναι καθημερινά σε εξέλιξη από τις 8.30 το πρωί έως τις 15.30 μετά το μεσημέρι.

Χθες εξετάστηκαν γύρω στα 100 άτομα και ανάμεσα τους βρέθηκαν και 3 άτομα θετικά στον κορονοϊό. Τα συγκεκριμένα κρούσματα αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να ανακοινωθούν σήμερα από τον ΕΟΔΥ.

Ο Οργανισμός ωστόσο κατά τις χθεσινές του ανακοινώσεις επιβεβαίωσε μόλις ένα κρούσμα στο νομό μας. Όσον αφορά στην κλινική Covid του νοσοκομείου της Καλαμάτας, αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 13 ασθενείς, με 3 άτομα να είναι διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του ιδρύματος.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/362-emvoliastikan-ti-deytera-tria-thetika-kroysmata-edeixan-ta-rapid-tests-stin-kalamata/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 362 εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα – Τρία θετικά κρούσματα έδειξαν τα rapid tests στην Καλαμάτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">