ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ψήφισμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ψήφισμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο δηλώνει την αποφασιστικότητά του και τον διαρκή αγώνα του για τη διεκδίκηση μέτρων για σχολεία ανοιχτά και ασφαλή, με βάση τις θέσεις του κλάδου, την απόσυρση της Υπουργικής Απόφασης για το ωράριο των Νηπιαγωγών και την κατάργηση του νόμου 4692/2020 και της Υπουργικής Απόφασης για την εσωτερική – εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο, εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Επιπλέον ζητούν την απόσυρση του σχεδίου νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη για τα Πανεπιστήμια και την ανάκληση άμεσα της αντιδημοκρατικής απόφασης για απαγόρευση των συναθροίσεων.

«Αγωνιζόμαστε ενάντια στις επιχειρούμενες αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις, για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών» αναφέρουν τέλος, υπογραμμίζοντας ότι «δυναμώνουμε τον αγώνα για σχολεία ανοιχτά και υγειονομικά ασφαλή! Απαιτούμε άμεσα την απόσυρση ή την ανάκληση των μεταρρυθμιστικών μέτρων του ΥΠΑΙΘ».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/psifisma-syllogoy-ekpaideytikon-protovathmias-ekpaideysis-florinas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψήφισμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">