ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καβάλα: Ξεκινά η διαγνωστική διαδικασία κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου

Καβάλα: Ξεκινά η διαγνωστική διαδικασία κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου

Ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας.

Στην ανακοίνωση αυτή προχώρησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης του έργου κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Ορεστιάδας.

«Ανοίγει σήμερα ο δρόμος ώστε η πόλη της Ορεστιάδας να αποκτήσει πρόσβαση στο φυσικό αέριο» ανέφερε ο κ. Μέτιος συμπληρώνοντας πως οι διαγωνισμοί για τα δύο υποέργα κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου σε Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή και Ξάνθη – Δράμα, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και τον ερχόμενο μήνα θα υποβληθούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται πως η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Ορεστιάδας αποτελεί ξεχωριστό υποέργο της κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου σε 6 πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα και Ορεστιάδα). Είναι συνολικού προϋπολογισμού 6.572.000 € και η Περιφέρεια καλύπτει το μισό της χρηματοδότησης με πόρους του ΕΣΠΑ.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kavala/kavala-xekina-i-diagnostiki-diadikasia-kataskeyis-toy-diktyoy-fysikoy-aerioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καβάλα: Ξεκινά η διαγνωστική διαδικασία κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">