ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιμελητήριο Σάμου: Δώρισε μέσα ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο

Επιμελητήριο Σάμου: Δώρισε μέσα ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο

Άμεση ήταν η ανταπόκριση από το Επιμελητήριο Σάμου στο αίτημα του Νοσοκομείου για παροχή μέσων ατομικής προστασίας (γαντιών μιας χρήσης) με 7.500 τεμάχια σε πρώτη φάση.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Κυριαζής, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, που έχουν προκύψει το τελευταίο εξάμηνο στην αγορά αναλώσιμων ειδών- γαντιών, αφού το κόστος τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη, προχώρησε άμεσα στην εν λόγω δωρεά. Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από το σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, Άγιος Παντελεήμων.

Να σημειώσουμε, ότι η δεύτερη ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα προμηθεύει με όλα τα υλικά ατομικής προστασίας το Νοσοκομείο, όταν αυτό αδυνατεί να καλύψει τη δαπάνη, λόγω κόστους, αφού ελέγχεται από το παρατηρητήριο τιμών της ΕΚΑΠΥ.

Αύριο Τετάρτη η 2η ΥΠΕ έχει προγραμματίσει να στείλει αρκετή ποσότητα σε μέσα ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες κλπ). Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δύο μέρες οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου κατήγγειλαν την έλλειψη των μέσων ατομικής προστασίας.

 

The post Επιμελητήριο Σάμου: Δώρισε μέσα ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



source https://voreioaigaio.ert.gr/eidiseis/epimelitirio-samoy-dorise-mesa-atomikis-prostasias-sto-nosokomeio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιμελητήριο Σάμου: Δώρισε μέσα ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">