ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σε κάθε λαϊκή αγορά προκύπτουν προβλήματα


Όπως καταγγέλει ο κ. Γ. Θεοδωρόπουλος κάθε φορά που γίνεται λαϊκή αγορά στην Γλυφάδα προκύπτουν προβλήματα, είτε παρεμπόδισης του σάρωθρου, το οποίο καθαρίζει , είτε και μη συλλογής των απορριμάτων όπως οφείλουν οι πωλητές.

Γλυφάδα web: Ο δήμος δεν διαθέτει δημοτική αστυνομία ; Εμείς ως κάτοικοι τι πληρώνουμε  τόσα χρόνια ;

Όπως θα δείτε στο φωτογραφικό υλικό τα σκουπίδια των πωλητών της λαϊκής οδηγούνται ακόμα και στις εξώπορτες των πολυκατοικιών.

Η καταγγελία  

Στην οδό Άλσους 17 έναντι, Αλσους 19 & 21 υπήρχαν Κρεμάστρες στο Οδόστρωμα με κίνδυνο Πρόκλησης Ζημιών στο  Σάρωθρο ( Σκούπα)  

    

Την  28-01-2021 μετά το τέλος της Λαϊκής Αγοράς και ώρα 17:22  υπήρχε πωλητής  στο κάτω μέρος της Λαϊκής Αγοράς στην οδό Άλσους στο Δημαρχείο Γλυφάδας που έφυγε  τελευταίος εμποδίζοντας την διέλευση του Σαρώθρου.

Tην επόμενη Πέμπτη 4-2-2021 παρακαλούνται οι αρμόδιοι Υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής να αποστείλουν Φωτογραφίες από τη Λαϊκή Αγορά.


 

Να   χορηγηθεί το πρωτοκολλημένο αντίγραφο της Πρώτης σελίδας της αίτησης μου   και να  Χορηγήσατε  το Σχέδιο της απάντησης που θα αποσταλεί   Χωρίς Προσωπικά Δεδομένα Τρίτων.


 

ΦΕΚ Β 5404- 2018   αρθ. 5

1) Για την άμεση και συνεχή συλλογή απορριμμάτων καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των λαϊκών αγορών. Ο κάθε πωλητής (επαγγελματίας - παραγωγός) θα συγκεντρώνει τα απορρίμματα του σε ανθεκτικές σακούλες που κλείνουν. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σε κάθε λαϊκή αγορά προκύπτουν προβλήματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">