ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«The loudest voice» – Η βιογραφική μίνι σειρά, με τον Ράσελ Κρόου, στην ΕΡΤ2

«The loudest voice» – Η βιογραφική μίνι σειρά, με τον Ράσελ Κρόου, στην ΕΡΤ2

Το 3ο και 4ο επεισόδιο της βιογραφικής – δραματικής μίνι σειράς, «The loudest voice», με τον Ράσελ Κρόου να μας καθηλώνει με την ερμηνεία του στο ρόλο του Ρότζερ Έιλς, θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00.

Βιογραφική – δραματική μίνι σειρά επτά επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2019.

Δημιουργοί: Τομ Μακάρθι, Γκάμπριελ Σέρμαν

Σκηνοθεσία: Κάρι Σκόγκλαντ, Τζέρεμι Ποντέσουα, Σκοτ Ζ. Μπερνς, Στίβεν Φρίαρς.

Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Σιένα Μίλερ, Σεθ ΜακΦάρλαν, Άναμπελ Γουόλις, Σάιμον Μακ Μπάρνεϊ, Αλέξα Παλαντίνο, Ναόμι Γουότς.

Γενική υπόθεση: Η εξαιρετική αυτή μίνι σειρά, που βασίζεται στο βιβλίο του Γκάμπριελ Σέρμαν «The Loudest Voice in the Room», καταγράφει τη ζωή του ιδρυτή του καναλιού Fox News, Ρότζερ Έιλς.

Η σειρά επικεντρώνεται στην τελευταία δεκαετία, όταν ο Έιλς καταφέρνει να γίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αλλά οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση οδηγούν σε άδοξο τέλος την καριέρα του.

Eπεισόδιο 3ο: Μετά την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, ο Ρότζερ και το κανάλι του καλούνται να αντιμετωπίσουν τον απόλυτο εχθρό, καθώς ακολουθούν κάθετη πτώση στις προτιμήσεις του κοινού. Αυτό που κανένας δεν μπορεί να υποπτευθεί, είναι οι άσοι που κρύβει στο μανίκι του ο Ρότζερ. 

Eπεισόδιο 4ο: Ο Ρότζερ βρίσκει αυτό που θέλει στο πρόσωπο του Τζο Λίντσλι, ενός 25χρονου που προσλαμβάνει για να γίνει ο συντάκτης μιας εφημερίδας που αγόρασε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Μετατρέποντας μια αδιάφορη επαρχιακή εφημερίδα σε μια συντηρητική πηγή ειδήσεων. Ο Ρότζερ καταφέρνει να πλήξει τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, όταν το Κογκρέσο αναγκάζεται να λάβει απόφαση κατά των προτεραιοτήτων του Ομπάμα.

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

 

 

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/ert-protaseis/the-loudest-voice-i-viografiki-mini-seira-me-ton-rasel-krooy-stin-ert2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «The loudest voice» – Η βιογραφική μίνι σειρά, με τον Ράσελ Κρόου, στην ΕΡΤ2 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">