ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την ενεργειακή αξιοποίηση λυματολάσπης του βιολογικού καθαρισμού επιδιώκει ο Δήμος Τρίπολης

Την ενεργειακή αξιοποίηση λυματολάσπης του βιολογικού καθαρισμού επιδιώκει ο Δήμος Τρίπολης

Πρόταση ένταξης στο πρόγραμμα »Αντώνης Τρίτσης», του Υπουργείου Εσωτερικών, κατέθεσε ο δήμος της Τρίπολης για το έργο της ενεργειακής αξιοποίησης ιλύος του Βιολογικού Καθαρισμού Τρίπολης.

Μέσω της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης-αποχέτευσης, ο δήμος Τρίπολης, φιλοδοξεί να πετύχει μία σειρά από απαραίτητα έργα, που θα αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις και θα προσφέρουν σύγχρονες υπηρεσίες στους καταναλωτές.

Το έργο, έχει προυπολογισμό 4,9 εκατ. ευρώ και διαθέτει εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Τα τεύχη δημοπράτησης έχουν εγκριθεί απ’ το δ.σ. της ΔΕΥΑΤ, ενώ ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν ως προς την νομιμότητά τους απ’ την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι το έργο της επεξεργασίας και της ενεργειακής αξιοποίησης της λυματολάσπης, είχε προετοιμαστεί ως προς την υποβολή, απ’ την προηγούμενη δημοτική αρχή.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/tripoli/tin-energeiaki-axiopoiisi-lymatolaspis-toy-viologikoy-katharismoy-epidiokei-o-dimos-tripolis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την ενεργειακή αξιοποίηση λυματολάσπης του βιολογικού καθαρισμού επιδιώκει ο Δήμος Τρίπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb