ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας σε σύσκεψη φορέων της Φλώρινας

Η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας σε σύσκεψη φορέων της Φλώρινας

Το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειου Άμπα, των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Αντιπρύτανη Γεώργιου Ιορδανίδη και του υπευθύνου τεχνικών υπηρεσιών Κων/νου Δάρδα, καθώς και του Αντιδημάρχου Φλώρινας Παναγιώτη Νώτα.

Κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης κατατέθηκαν οι προβληματισμοί των παρισταμένων για τις επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει στη λειτουργία των σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, η ενδεχόμενη συρρίκνωση τμημάτων και εισακτέων φοιτητών.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκε επιπλέον ή πρόοδος των έργων, στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τις υποδομές του Πανεπιστημίου στην πόλη της Φλώρινας. Καθώς και η αξιοποίηση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης για την ωρίμανση των εν λόγω έργων.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/i-anaptyxi-toy-panepistimioy-d-makedonias-se-syskepsi-foreon-tis-florinas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας σε σύσκεψη φορέων της Φλώρινας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb