ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροδόπη- Επισκέψεις σε οικισμούς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιάσμου

Ροδόπη- Επισκέψεις σε οικισμούς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιάσμου

Επιτόπιες επισκέψεις και επιθεωρήσεις στους οικισμούς Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Μέγα Πιστό, Μίσχο και Θάμνα πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Σαλήμ Χουσεΐν, Οζάν Αλή, Οκτάι Γιαλούτς, Λεμονιά Μπάτζιου, Μουμίν Μουμίν, τον Δημοτικό Σύμβουλο Ερτζάν Μουεμίν, τους Τοπικούς Συμβούλους Ιχσάν Κιναλί, Αδέμ Χατζή Αχμέτ, Ουνάλ Ερκέκ και Οζγκιούρ Αχμέτ.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου ενημερώθηκε για τις εργασίες στον αρδευτικό αγωγό στον άξονα Πελεκητής – Αμαξάδων, καθώς και για την παράνομη διαχείριση αρδευτικού δικτύου στην περιοχή Γιακά του οικισμού Κοπτερού, δίνοντας άμεσα εντολή να επέλθει κανονικότητα.

 

Ο κος Οντέρ Μουμίν μετέβη στο Μέγα Πιστό και στο Μίσχο για να δει από κοντά τα έργα ομβρίων υδάτων, ενώ διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα που υφίσταται σε γειτονιά στο Μίσχο. Τέλος, ο Μουμίν και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Συνεταιρισμό Κερασοπαραγωγών στα Θάμνα.

«Πάντα δίπλα και κοντά στον συνδημότη, λειτουργούμε επί 24ωρου βάσεως προς άμεση κάλυψη όλων των αναγκών», δήλωσε ο δήμαρχος Ιάσμου.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/rodopi-episkepseis-se-oikismoys-pragmatopoiise-o-dimarchos-iasmoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροδόπη- Επισκέψεις σε οικισμούς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιάσμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">