ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρυσοχοΐδης: Στόχος η αναβάθμιση του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας

Χρυσοχοΐδης: Στόχος η αναβάθμιση του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας

Στο μικροσκόπιο ομάδας υπουργών είναι οι εγκαταστάσεις του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας στο νομό Ροδόπης με απώτερο στόχο την αναβάθμιση τους υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Χριστόδουλου Τοψίδη κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στην οποία συμμετείχαν Πρόεδροι Περιφερειακών Επιμελητηριακών Συμβουλίων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κος Χρυσοχοϊδης σημείωσε μάλιστα ότι «κάποιες από τις επαφές των υπουργών θα γίνουν και στην περιοχή της Θράκης», χωρίς όμως να δώσει περεταίρω λεπτομέρειες.

Ο κος Τοψίδης είχε αναφέρει ότι μείζον πρόβλημα για την περιοχή της Θράκης συνολικά αποτελεί το παραεμπόριο το οποίο στερεί έσοδα από τις τοπικές επιχειρήσεις και φορολογικά έσοδα από τα κρατικά ταμεία. Σημειώνοντας ότι τα σοβαρότερα περιστατικά που αφορούν στο παραεμπόριο εντοπίζονται στον κάθετο άξονα Μακάζα – Νυμφαία στο νομό Ροδόπης. Ρωτώντας μάλιστα «αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για τις υποδομές που λειτουργούν στο συγκεκριμένο μεθοριακό σημείο διέλευσης;»

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/chrysocho%ce%90dis-stochos-i-anavathmisi-toy-methoriakoy-stathmoy-nymfaias/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρυσοχοΐδης: Στόχος η αναβάθμιση του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb