ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σοβαρός τραυματισμός από την πτώση δέντρου


Ένα μεγάλο δέντρο 
στην πλατεία Καραϊσκάκη της Γλυφάδας έσπασε λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών πέφτοντας στο οδόστρωμα και τραυματίζοντας σοβαρά στο πόδι συμπολίτισσα μας.

Η άτυχη γυναίκα κατά την ώρα της πτώσης του δέντρου τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως μας ενημέρωσαν η κ. Ελένη θα χρειαστεί τοποθέτηση λάμας έπειτα από την ζημιά που υπέστει από την πτώση του δέντρου.

Από το δικό μας μετερίζι τίθεται ευθέως το ερώτημα: Οι αρμόδιοι του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι πάμπολλες φορές σε ανύποπτο χρόνο έχουν κλαδέψει τα εν λόγω δέντρα, δεδομένου ότι γνώριζαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών , δεν μπορούσαν να προνοήσουν ότι αυτή τη περίοδο χρειαζόταν το κλάδεμα των μεγάλων δέντρων ;

Τέλος, η άτυχη συμπολιτισσά μας θα τύχει της αρωγής και κάποιας αποζημίωσης από τον Δήμο Γλυφάδας , η είναι άξια της ''τύχης'' της διότι έφερε η ίδια την ευθύνη για τα ακλάδευτα μεγάλα δέντρα της πλατείας Καραϊσκάκη ; 

Εμείς σύντομα θα τύχουμε ενημέρωσης αν ο δήμος προτίθεται να συμβάλει , δεδομένου του τραυματισμού , η για άλλη μια φορά θα επιδείξει αναλγησία και αδράνεια.

ΥΓ: Το δέντρο το οποίο έπεσε βρισκόταν από την αριστερή πλευρά της πλατείας , και είχε προηγηθεί δημόσια προτροπή μας - πριν από χρόνια - να πιστωθεί αντίστοιχο ποσό με αυτό που διατέθηκε από την άλλη πλευρά - της παιδικής χαράς - ώστε να ανακατασκευαστεί. 

- Σας θυμίζουμε ότι χρηματισμένος της διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας - φερόμενος εκδότης - είχε κατασυκοφαντήσει την προτροπή μας. Το αναφέρουμε ώστε να έχετε πλήρη εικόνα ποιοι διοικούν και που διατίθονται τα χρήματά σας. Άλλωστε για δαύτους τους 'εκδότες' ποτέ δεν υπήρξατε, ούτε υπάρχετε, μόνον τα χρήματά σας υπάρχουν και επιθυμούν.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σοβαρός τραυματισμός από την πτώση δέντρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">