ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΘ: Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες – Θα οριστεί δικάσιμος


Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι 16 συλληφθέντες κατά την σημερινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΑΠΘ. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, αφορά το αδίκημα της παράνομης παραμονής σε δημόσια υπηρεσία (168 παρ. 1 ΠΚ).

Λόγω των περιορισμών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, η εισαγγελική Αρχή αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι. Όταν η δικογραφία διαβιβαστεί στην εισαγγελία θα οριστεί ρητή δικάσιμος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ - www.ertnews.gr

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB - Η δική μας οπτική: Οι φοιτητές/ιες κατηγορούνται για παράνομη παραμονή σε δημόσια υπηρεσία (168 παρ. 1 ΠΚ). Συννελήφθησαν με εντολές Χρυσοχοϊδη από τα Ματ , οι οποίοι πήγαν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη , ώστε να συλλάβουν τους καταληψίες μέσα στο Πανεπιστημιο τους ! 

Σημειώνουμε ότι είχε ανακοινωθεί από τους Φοιτητές ότι η κατάληψη θα έληγε σήμερα Πέμπτη 11/03/2021. 

Μήπως αυταπόδεικτα υφίσταται μια περίεργη τάση στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να επιτίθεται στην κοινωνία ,  ώστε να προσάπτει κατηγορίες σε έτερους , τροφοδοτώντας τροφή στα συστημικά media , ούτως ώστε να μην ασχολείται ο κόσμος με τα μείζονος σημασίας ζητήματα και την αποτυχία τους σε πλειάδα τομείς ;

Συνολικά είδαμε την επέμβαση των αστυνομικών στο ΑΠΘ

Επιτέθηκαν στους Φοιτητές μόλις ακούστηκε ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ,το οποίο αφορά την Παιδεία, με αστυνομία εντός των Πανεπιστημίων, είναι έκτρωμα.

Επίσης, αναφέρθηκε ότι οι Φοιτητές δεν είναι εγκληματίες όπως τους παρουσιάζει η κυβέρνηση και αγωνίζονται για παιδεία - υγεία και δημοκρατικές ελευθερίες - δικαιώματα. ( Προφανώς άγνωστες λέξεις σε πληθώρα ''γαλάζιων'', διότι οι εν λόγω διαθέτουν έτοιμη ''σερμαγιά'' , άρα τόσο η αγωνιστικότητα, όσο και οι ελευθερίες ,για αυτούς είναι βασικά δεδομένα. Τους τα εξασφάλισαν έτεροι στον παρελθόντα χρόνο και τα βρήκαν έτοιμα. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΘ: Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες – Θα οριστεί δικάσιμος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">