ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΚΕ: "Εμπάργκο" στην εκπομπή του Οικονόμου για το ''πάμε να τους σκοτώσουμε''.


Για "επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ" κάνει λόγο ο Περισσός με αφορμή την απότομη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη ενώ μιλούσε και αποφάσισε να προχωρήσει σε εμπάργκο. 

Περιγράφοντας βίντεο σε εκπομπή του ΣΚΑΙ απο τη Νέα Σμύρνη και μεταφέροντας τα λόγια αστυνομικών που ακούγονται, ανέφερε τη φράση "θα τους γaμισ@υμε" , ''πάμε να τους σκοτώσουμε''. 

Το ΚΚΕ με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου "άτυπο κυβερνητικό εκπρόσωπο" και γνωστοποιεί οτι το κόμμα "δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές".

Από το ΚΚΕ σημειώνουν ότι «το σημερινό «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του «ΣΚΑΪ», είναι το πιο πρόσφατο, αλλά όχι και το μοναδικό περιστατικό λογοκρισίας σε βάρος εκπροσώπου του ΚΚΕ».

Το επίμαχο βίντεο με τις ανεπίτρεπτες εκφράσεις αστυνομικού καθώς και προτροπή να σκοτώσουν: 


Σημείωση: Εμπάργκο κατά των φιλοκυβερνητικών - συστημικών ΜΜΕ όφειλαν όλα τα κόμματα , ώστε να περάσουν ένα σαφές μήνυμα στην κοινή γνώμη, όμως δυστυχώς, γνωρίζει η Κανέλλη τι διαμορφώθηκε από το 1989 και μετέπειτα στη χώρα μας , όντας μια εκ των συμμετεχόντων σε δαύτα.

Από το μονοπώλιο της ΕΡΤ στα ολιγοπώλια των λίγων , και ειδικότερα , με τα περισσότερα παραρτήματα του κυβερνώντος ''γαλάζιου'' κόμματος , ενώ το σύνολο των υπολοίπων κομμάτων αρκείται στα ''ψιχουλάκια''.

Πότε δόθηκε από τα κόμματα της αριστεράς η δέουσα έμφαση δημοκρατικότητας , για μέσα όλων των Ελλήνων , αντί των εφοπλιστών , των μεγαλοεργολάβων , των βιομηχάνων , των μεγαλοεκδοτών, και της ''μαφίας'' ; 

Τις επάλληλες φορές που δεχτήκαμε τις αναίτιες διώξεις - κατασχέσεις στα τοπικά ραδιόφωνα της Γλυφάδας,  τις δεκαετίες 70, 80, 90, 2000, ''διαπιστώσαμε εμπράκτως την υποστήριξη'' όλων των αριστερών κομμάτων. Άλλωστε γι' αυτό το λόγο στα Νότια προάστια δεν υφίσταται μέσο στα ερτζιανά , όμως υφίστανται ως κάτοικοι αρκετοί ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοράσεων!

ΥΓ: Σε πληθώρα ταινιών , reality, κ.α. του εν λόγω ομίλου έχουν ακουστεί και έχουν παρουσιαστεί χειρότερα απ' όσα αναφέρονται από τους αστυνομικούς. Ασφαλώς , η παρουσίαση της μιας πλευράς του νομίσματος , αποκρύπτοντας από την κοινή γνώμη την αλήθεια , εξυπηρετεί τα κυβερνητικά σχέδια, και επιρρίπτει τις ευθύνες στα κόμματα της αριστεράς καθώς και στην κοινωνία που αντιδρά στην αστυνομοκρατία και το αναίτιο ξυλοφόρτωμα  των πολιτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΚΕ: "Εμπάργκο" στην εκπομπή του Οικονόμου για το ''πάμε να τους σκοτώσουμε''. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">