ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

25η Μαρτίου 2021: Live – Δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη και Ν. Αναστασιάδη

Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κύπριος πρόεδρος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Ο Κύπριος Πρόεδρος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με τον οποίον αυτήν την ώρα προχωρούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1

Στις 12:30, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στις 17:15 θα έχει διμερή συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος της ελληνικής κυβέρνησης για να παραστεί στις εκδηλώσεις.

Στις 18:15, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Άντρη Αναστασιάδη, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου εκτίθενται, ανάμεσα σε άλλα, έργα που σχετίζονται με τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821.

Στις 20:00, ο κ. Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί, στο Προεδρικό Μέγαρο, από την κ. Σακελλαροπούλου προς τιμή των ηγετών κρατών που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου θα απευθύνει χαιρετισμό.

Την Πέμπτη, 25 Μαρτίου, στις 10:00, ο Πρόεδρος της Κύπρου θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Αμέσως μετά την παρέλαση, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι προσκεκλημένοι ηγέτες κρατών, περιλαμβανομένου του κ. Αναστασιάδη, θα προβούν σε σύντομες δηλώσεις.

www.ertnews.gr



Το άρθρο 25η Μαρτίου 2021: Live – Δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη και Ν. Αναστασιάδη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/25i-martioy-2021-diloseis-k-mitsotaki-kai-n-anastasiadi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 25η Μαρτίου 2021: Live – Δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη και Ν. Αναστασιάδη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">