ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: Η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωράει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει

Κανονικά προχωρά το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα μας. Το νέο Mega εμβολιαστικό Κέντρο στο Περιστέρι επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μετά το πέρας της επίσκεψής του τόνισε ότι η επιχείρηση Ελευθερία προχωράει όπως ακριβώς έχει προγραμματισθεί. Είπε ακόμα ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα πλησιάσουμε τις 1.700.000 δόσεις εμβολίων κι αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μια από τις υψηλότερες καλύψεις σε όλη την Ευρώπη.  Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι εκείνο που θα μας επιτρέψει να πάρουμε πίσω τον έλεγχο των ζωών μας.

Τα δύο νέα Mega εμβολιαστικά κέντρα στο Περιστέρι και το Ελληνικό θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 1η Απριλίου. Θα διαθέτουν 48 εμβολιαστικές γραμμές σε πρώτο στάδιο, ενώ η συνολική δυναμική τους θα φθάσει τις 96 γραμμές το καθένα.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ertnews.gr



Το άρθρο Μητσοτάκης: Η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωράει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/episkepsi-mitsotaki-sto-neo-mega-emvoliastiko-kentro-sto-peristeri/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: Η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωράει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">