ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν δημοσιεύματα του τύπου που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανήλικων παιδιών στο Παίδων Αγία Σοφία από εργαζόμενο.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος των ανηλίκων.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας απολογείται 50χρονος τραυματιοφορέας από το νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” εις βάρος του οποίου υπάρχει καταγγελία ότι ασέλγησε σε οκτάχρονο κορίτσι ενώ αυτό βρισκόταν σε μέθη, προκειμένου να υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση.

Διαβάστες επίσης Καταγγελία – σοκ για ασέλγεια σε 8χρονη από τραυματιοφορέα του Παίδων

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega ο εργαζόμενος ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή καταγγέλθηκε από συνάδελφό του για ανάρμοστες πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών.

www.ertnews.gr

Το άρθρο Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο Παίδων «Αγία Σοφία» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/eisaggeliki-ereyna-gia-kataggelies-peri-sexoyalikis-kakopoiisis-anilikon-sto-paidon-agia-sofia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο Παίδων «Αγία Σοφία» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">