ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με αποστάσεις, μάσκες και περιορισμούς στις μετακινήσεις το πέταγμα του χαρταετού (video)

Για ακόμη μία χρονιά, η Καθαρά Δευτέρα δεν θυμίζει σε τίποτα, τις άλλοτε χαλαρές ημέρες αργίας, αφού το σύνολο της χώρας παραμένει υπό καθεστώς lockdown. Ανοιχτά είναι τα πάρκα, για το έθιμο του χαρταετού, το οποίο μπορεί να γίνει σε κοντινή απόσταση από τον τόπο κατοικίας, και με τήρηση των αποστάσεων.

Με αποστάσεις, μάσκες και περιορισμούς στη μετακίνηση τιμούν οι Αθηναίοι το πέταγμα του χαρταετού. Οι καιρικές συνθήκες μέχρι και πριν από λίγο ήταν ευνοϊκές στην Αττική για τις “πτήσεις” των χαρταετών, όμως, όπως είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ηλίας Κούκος, σε σύνδεση από το Άλσος Συγγρού, ο καιρός δείχνει να αγριεύει στα βόρεια προάστια.

Υπό βροχή και με τους περιορισμούς στις διαδημοτικές μετακινήσεις έγινε το πέταγμα του χαρταετού στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, εντατικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. , προκειμένου να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις εκτός δήμου, και νομού κατοικίας.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος, Λία Χριστάρα, Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



Το άρθρο Με αποστάσεις, μάσκες και περιορισμούς στις μετακινήσεις το πέταγμα του χαρταετού (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/me-apostaseis-maskes-kai-periorismoys-stis-metakiniseis-to-petagma-toy-chartaetoy-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με αποστάσεις, μάσκες και περιορισμούς στις μετακινήσεις το πέταγμα του χαρταετού (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">