ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαθήματα Ιστορίας στον ΣΚΑΙ - Ο Κολοκοτρώνης τα είχε με την Μπουμπουλίνα ( video )


Πραγματικά "μαθήματα Ιστορίας" στον ΣΚΑΙ με την συνδρομή Καμπουράκη - Χατζή - Βερεμή , τα οποία αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της χώρας μας , τόσο την περίοδο του 1821 , όσο και του παρόντος.

- Ο Κολοκοτρώνης τα είχε με την Μπουμπουλίνα 

- Ο Υψηλάντης  τα είχε την Μαντώ.  H Μαντώ μπαινόβγαινε στα κρυφά στο στρατόπεδο

- Ο Καραϊσκάκης ήταν φυματικός και έφαγε μια σφαίρα στα ''π@π@ρια'' 

- Οι Πελλοπονήσιοι είναι μαυριδεροί γιατί παντρεύτηκαν τις Αιγύπτιες που άφησαν φεύγοντας οι Τούρκοι αγάδες 

Τύφλα να έχουν οι κουτσομπολίτιστικες εκπομπές στα μεσημεριανάδικα μπουρδοκάναλα σε σχέση με την εκπομπή Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ του Φαλήρου , στο οποίο παρεμπιπτόντως έφαγε την σφαίρα στα γεννητικά όργανα ο Καραϊσκάκης. ( Καθόλου τυχαίο γεγονός , σύμφωνα όσων τελούν σε ισχύ επί του παρόντος.)

Καμπουράκης: O Παπαφλέσσας πρέπει να ήταν μεγάλο φρικιό ! Έτσι ;

Βερεμής: Σε αυτή τη χώρα που έγινε η επανάσταση δεν υπάρχει κράτος δικαίου , συνεπώς τι βάζει κανείς πρώτο και καλύτερο ; Τα συμφέροντα της φατρίας του , της οικογενειάς του, τα συμφέροντα των φίλων , τα συμφέροντα των δικών μας. Οι ''άλλοι'' είναι οι άλλοι.

O κάθε Ρουμελιώτης κοίταζε το αρματολίκι του διπλανού. Πως θα κλέψει από τον διπλανό. Δηλαδή τρωγόντουσαν μεταξύ τους.

Κουρδομένος: Διαπιστώνεται να έχει άλλαξει το ελάχιστο από το 1821 στο παρόν του τόπου ; Σήμερα υπάρχει κράτος δικαίου ; Σήμερα, το 2021 , έχει άλλαξει κάτι αναφορικά με όσα ίσχυαν το 1821 ; Η κλεφτουριά, τα κλεφτούπουλα, οι κλέφτες, και η συνέχειά τους αναλλοίωτα στο παρόν.

Δείτε το απολαυστικό "μάθημα" Ιστορίας με το οποίο τίμησαν τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση στον ΣΚΑΙ Φαλήρου.


ΥΓ: Καμπουράκη ''κάνε το κόπο'' και κοίταξε αναλυτικά τα ισχύοντα σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας, και αν διαπιστώσεις σήμερα ίχνος διαφοράς απ' όσα ίσχυαν το 1821 να μας το πείς ! Συγκεκριμένα, δες πως λειτουργούν οι ξενόφερτοι των αστικών κομμάτων,  καθώς επίσης , οι ξενόφερτοι ημέτεροι - τσιράκια τους , και αν υπάρχει ίχνος απόκλισης απ' όσα ακολουθούσαν πριν από 200 χρόνια. ( Eίναι δυνατόν να προκύψει κράτος δικαίου από την κλεφτουριά των ''γαλάζιων'' - ''πράσινων'' - ''κόκκινων'' - ''μαύρων'' κ.α ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαθήματα Ιστορίας στον ΣΚΑΙ - Ο Κολοκοτρώνης τα είχε με την Μπουμπουλίνα ( video ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">