ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε 25χρονη από αγνώστους – Νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό”

Σοκ προκαλεί η είδηση για ένα ακόμα περιστατικό επίθεσης σε γυναίκα με καυστικό υγρό στην Αθήνα. Πρόκειται για μια 25χρονη γυναίκα η οποία το βράδυ της Κυριακής όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα τη στιγμή που περπατούσε σε δρόμο της Κυψέλης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η 25χρονη, την Κυριακή 11 Απριλίου στις 23:30 περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο δίπλα της και βγήκε ένας άνδρας αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με ένα εμποτισμένο με καυστικό υγρό πανί. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον “Ευαγγελισμό” για νοσηλεία ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε 25χρονη από αγνώστους – Νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/epithesi-me-kaystiko-ygro-dechthike-25chroni-apo-agnostoys-nosileyetai-ston-quot-eyaggelismo-quot/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε 25χρονη από αγνώστους – Νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">