ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χώρα καρναβάλι


Στη χώρα καρναβάλι , οι 14 αστυνομικοί και τα 9 περιπολικά, τα οποία φυλάνε έναν τύπο που έκανε τον μάνατζερ στις μεταγλωττίσεις πορνό ταινιών της Τζούλιας , είναι σήμα κατατεθέν τριτοκοσμικής χώρας.

Αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν και το γεγονός ότι το αντίστοιχο ισχύει για δεκάδες έτερους , και των τριών φύλλων , είναι αυταπόδεικτο γιατί ο Μητσοτάκης αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση του ''σούργιελου'' με το καλημέρα προσέλαβε χιλιάδες αστυνομικούς, αντί νοσηλευτικού προσωπικού, γιατρών, οδηγών, κ.α.

Όπως ήταν λογικό η είδηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους των περιοχών που ανήκουν τα συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα, τα οποία είναι υποστελεχωμένα και μετά βίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στους τομείς ευθύνης τους.

Αυτό όμως φαίνεται να είναι η «κορυφή του παγόβουνου» διότι εκτός από την μόνιμη φρούρηση της οικίας του από περιπολικά , συνοδεύεται σε εικοσιτετράωρη βάση από πλειάδα αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων !


Σε αυτή τη φαιδρή πραγματικότητα όσοι απέχουμε συνειδητά ασκούμε πραγματικό λειτούργημα. Το αίσχος δεν έχει πάτο.

ΥΓ: Η ΝΔ έχει ανάγκη από νούμερα , άλλωστε γι' αυτό το λόγο έχει διαθέσει τα δυο τελευταία χρόνια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Τόσους αστυνομικούς , καθώς και οχήματα , δεν απασχολεί ούτε ο υπουργός , ενώ ο εν λόγω επικαλείται ότι κινδυνεύει από την 17Ν ! Και να σκεφτείς ότι ο αρμόδιος υπουργός επικαλείται χρόνια τώρα ότι η 17Ν συνολικά είναι στην φυλακή ! Και μη χειρότερα . . .

# Άξιο απορίας το γεγονός του εν λόγω ατόμου το οποίο από μάνατζερ πορνό , έπειτα από την γενναία καταβολή χρηματικού ποσού - αέρα - παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος, ο οποίος στο κείμενο το οποίο διαβάσατε πιο πάνω γράφει: Διάθεσης αστυνομικών οργάνου ( ! ) αντί οργάνων, καθώς επίσης, επί 24ωρο βάσεως ( ! ) αντί 24ώρου βάσεως. Άπταιστα Ελληνικά.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χώρα καρναβάλι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">