ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 1399 το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ”Αντώνης Τρίτσης“» (Β’ 1386). 

Τα βασικά σημεία της απόφασης είναι: Με τις προσκλήσεις είναι δυνατή η ομαδοποίηση δικαιούχων. Λαμβάνοντας υπόψη την αναπτυξιακή στόχευση, δημογραφικά κριτήρια, τα ειδικά χαρακτηριστικά των ηπειρωτικών και νησιωτικών περιοχών και τις ανάγκες σε επενδύσεις, οι δυνητικοί δικαιούχοι του Προγράμματος ομαδοποιούνται σε επτά (7) κατηγορίες σε επίπεδο Δήμων ή Περιφερειών ως εξής: 


Σε περίπτωση που έργα, προμήθειες, μελέτες και υπηρεσίες δεν είναι επιλέξιμες προς δανεισμό από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, οι αναγκαίοι πόροι προέρχονται από δανεισμό από ίδιους πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. 

Στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν πράξεις συνολικού προϋπολογισμού δημοσίας δαπάνης μέχρι 125% της συνολικής δαπάνης του Προγράμματος». 

Για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τίθεται ανώτατο όριο συνολικού προϋπολογισμού (πλαφόν) προτάσεων που μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα για κάθε κατηγορία δυνητικών δικαιούχων της παρ. 4 του άρθρου 2.


Μετά την καταληκτική προθεσμία υποβολής των προτάσεων (αιτημάτων ένταξης) ανά πρόσκληση, εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης, όπως αυτός έχει τυχόν τροποποιηθεί, μπορούν να εκδοθούν νέες προσκλήσεις για την υποβολή αιτημάτων ένταξης στους ίδιους ή σε νέους άξονες προτεραιότητας.

Σημείωση του Γ.Κ: Παρέχετε η δυνατότητα στους παλιανθρώπους , οι οποίοι κακοδιαχειρίζονται πέραν των τεσσάρων δεκαετιών τα κοινά της Γλυφάδας , να συμμετάσχουν ώστε να παρέχουν μεγαλύτερο ''έργο'' σύμφωνα του πελατειακού τους συστήματος , τόσο στους ιδίους , όσο και στα τσιράκια, τους ''κολλητούς'', και τους ημετέρους τους. ( Μέχρι σήμερα στον Δήμο Γλυφάδας έχουν φαγωθεί - κυριολεκτικά - δισεκατομμύρια ευρώ, σας δίνεται η δυνατότητα να ''φάτε'' άλλα 20 εκ. )

# Κάλλιστα μπορείτε για πολλοστή φορά να μισθώσετε ημετέρους - τσιράκια δια μέσω και αυτών των χρημάτων ώστε να επιτίθονται με ύβρεις - λάσπη - συκοφαντίες καθώς και μηνύσεις εξ' ονόματός σας. Αυτοί είστε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">