ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Self test: Στόχος από την Τετάρτη να διατίθενται από τα φαρμακεία – Προτεραιότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς (video)

Έφθασαν οι πρώτες παρτίδες των self test για κορονοϊό – των οικιακών αυτοδιαγνωστικών τεστ- σε κεντρικές φαρμακαποθήκες και από σήμερα ξεκινά η μεταφορά τους σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές και κατόπιν στις φαρμακαποθήκες ανά τη χώρα. Στόχος, όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Ηλ. Κούκος από την Τετάρτη 7 Απριλίου να ξεκινήσει η διάθεσή τους από τα φαρμακεία όλης της χώρας.

Προτεραιότητα στην προμήθειά τους έχουν οι μαθητές 16 έως 18 ετών και οι εκπαιδευτικοί, καθώς την Τετάρτη συνεδριάζουν εκ νέου οι λοιμωξιωλόγοι με αντικείμενο την επαναλειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η προμήθειά τους θα γίνεται με την επίδειξη ΑΜΚΑ.

Δείτε βίντεο από τη μεταφορά τους στις φαρμακαποθήκες

www.ertnews.gr



Το άρθρο Self test: Στόχος από την Τετάρτη να διατίθενται από τα φαρμακεία – Προτεραιότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/self-test-stochos-apo-tin-tetarti-na-diatithentai-apo-ta-farmakeia-proteraiotita-se-mathites-kai-ekpaideytikoys/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Self test: Στόχος από την Τετάρτη να διατίθενται από τα φαρμακεία – Προτεραιότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">