ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αλόννησος αποχαιρέτησε τον άγγελό της, την 20χρονη Καρολάιν

Λύγισαν σήμερα και οι πιο δυνατοί όταν ο αγαπημένος σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του στη εξώδιο ακολουθία στην Αλόννησο, που δέχθηκε στα χώματά της αυτό το πανέμορφο και καλόκαρδο κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής, όπως τόνισαν όλοι.
Ο δήμαρχος της Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης

“Μέσα από τη Λυδία θα είναι πάντα μαζί μας, θα την έχουμε όλοι πάντα στην καρδιά μας. Να είστε καλά, να προσέχετε τους ανθρώπους που μας αγαπάνε, να ζείτε όλες τις στιγμές μαζί τους. Οι δικοί μας άνθρωποι είναι πολύτιμοι και πρέπει να τους έχουμε κοντά. Αντίο αγαπημένη μου Καρολάιν” είπε και λύγισε από τη συγκίνηση και τον πόνο ο αγαπημένος σύζυγος της Χαράλαμπος.

Πάνδημη η κηδεία της 20χρονης κοπέλα σήμερα στην Αλόννησο, όπου την αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι. Τραγικές οι στιγμές με τους φίλους και κατοίκους του νησιού που κατέκλυσαν το προαύλιο της εκκλησίας που εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ενώ προηγουμένως είχαν υποδεχθεί την τραγική μητέρα και τη σορό της κοπέλας στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Παρόμοιο σκηνικό και στο ελικοδρόμιο του νησιού, όπου προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία, που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα.

Η διευθύντρια του σχολείου, που φοίτησε η Κάρολάιν, Μερόπη Μαχαιρίδου στον επικήδειο τόνισε: Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες-εφιάλτες που κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή του. Για το δάσκαλο είναι η φρίκη του μεγάλου αποχαιρετισμού ενός μαθητή του. Και σήμερα για εμάς η φρίκη αυτή στέκει αδυσώπητη απέναντί  μας. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι, να σηκώσουμε τα δακρυσμένα μάτια, να καταπιούμε τον κόμπο στο λαιμό μας και να αποχαιρετήσουμε την Καρολάιν. Το λέω και αδυνατώ να το πιστέψω. Να την αποχαιρετήσουμε; Φεύγει ταξίδι με τον αγαπημένο της; Πάει στο σπίτι της; Συνεχίζει τις σπουδές της; Όχι, τίποτε από όλα αυτά! Η Καρολάιν πετάει στον ουρανό, αφήνοντας πίσω της ανείπωτο πόνο, απόγνωση, αναπάντητα ερωτήματα, πίκρα και αναμνήσεις. Σε αυτές τις αναμνήσεις που είναι ένας κύκλος απίστευτου φωτός, θα ήθελα να σταθούμε. Κανείς από όσους την γνωρίσαμε δεν έχει να θυμηθεί κάτι σκοτεινό ή έστω θαμπό από την Καρολάιν μας. Όλα πάνω της ήταν φως, γέλιο, όνειρα, δύναμη, αισιοδοξία, ομορφιά και λάμψη. Η Καρολάιν δεν ήταν απλά γεμάτη ζωή! Ήταν η ίδια η ζωή! Όμορφη μέσα και έξω, κέρδιζε τους αγώνες και τους ανθρώπους  με την εξαιρετική της ποιότητα. Όλοι όσοι την γνωρίσαμε συμφωνούμε. Η Καρολάιν ήλθε σαν άγγελος, φώτισε τις ζωές των γύρων της και τώρα φεύγει. Δεν θα ήθελα να μολύνω το τελευταίο μας αντίο με εικόνες και σκέψεις, βγαλμένες από τις πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης αβύσσου. Κοιτάμε τους δικούς της ανθρώπους, αγγίζουμε με δέος τον πόνο τους και τους απλώνουμε το χέρι. Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά. Κάπου εδώ γύρω νοιώθω να ακούγεται το γέλιο της Καρολάιν. Ο άγγελός μας γυρνά στον παράδεισό του. Καλό σου ταξίδι γλυκό μας παιδί!.

Η πρώην διευθύντρια του σχολείου Λίτσα Βλάϊκου, προσωπική φίλη της οικογένειας του συζύγου της Καρολάιν, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του κοριτσιού με λόγια αγάπης αλλά και παρηγοριάς. Παράλληλα, όμως τάχθηκε υπέρ της θανατικής ποινής, για περιπτώσεις τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων.

Μετά το τέλος της εξωδίου ακολουθίας έγινε η ταφή της 20χρονης κοπέλας στο κοιμητήριο της χώρας της Αλοννήσου.

 

 

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Η Αλόννησος αποχαιρέτησε τον άγγελό της, την 20χρονη Καρολάιν εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/volos/i-alonnisos-apochairetise-ton-aggelo-tis-tin-20chroni-karolain/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αλόννησος αποχαιρέτησε τον άγγελό της, την 20χρονη Καρολάιν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">