ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκδίδεται στην Ελλάδα το Σάββατο ο Γιάννης Λαγός – Θα τον παραλάβει η ΕΛ.ΑΣ από Βρυξέλλες

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα που ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της αστυνομίας επρόκειτο να μεταβούν στις Βρυξέλλες για να τον παραλάβουν. Η δε πτήση με την οποία αναμένεται να ταξιδέψει θα φτάσει απογευματινές ώρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Γιάννης Λαγός καταδικασθείς για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Εφετών και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ, ενώ η μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης αναμένεται την Κυριακή.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Εκδίδεται στην Ελλάδα το Σάββατο ο Γιάννης Λαγός – Θα τον παραλάβει η ΕΛ.ΑΣ από Βρυξέλλες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/ekdidetai-stin-ellada-to-savvato-o-giannis-lagos-tha-ton-paralavei-i-el-as-apo-vryxelles/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκδίδεται στην Ελλάδα το Σάββατο ο Γιάννης Λαγός – Θα τον παραλάβει η ΕΛ.ΑΣ από Βρυξέλλες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">