ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εναλλακτικό του AstraZeneca εμβόλιο για τους κάτω των 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο — Ανταπόκριση Ευδοξία Λυμπέρη

Σε αλλαγή οδηγίας για τον εμβολιασμό προχωρά η αρμόδια επιτροπή στο Ηνωμένο Βασίλειο, εν μέσω σκεπτικισμού για τη σπάνια εμφάνιση θρομβοεμβολικών επεισοδίων.

Σε συνέντευξη τύπου οι επικεφαλής επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι οι κάτω των 40 ετών θα λαμβάνουν εναλλακτικό του ΆστραΖενεκα εμβόλιο όταν αυτό είναι διαθέσιμο.

Τα οφέλη συνεχίζουν να υπερτερούν των μειονεκτημάτων για σοβαρή ασθένεια από την κόβιντ. Ο εφοδιασμός των εμβολίων θα προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.

Το μέτρο είναι προληπτικό, λέει ο επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος. «Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας σχετικά με το εμβόλιο» λένε από την ειδική επιτροπή.

Από τις 28 Απριλίου υπήρξαν 242 περιπτώσεις με αιματικές θρομβώσεις στη χώρα. Υπάρχει μία μικρή αύξηση πιθανώς και προληπτικά αλλάζουν το όριο ηλικίας.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Εναλλακτικό του AstraZeneca εμβόλιο για τους κάτω των 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/enallaktiko-toy-astrazeneca-emvolio-gia-toys-kato-ton-40-sto-inomeno-vasileio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εναλλακτικό του AstraZeneca εμβόλιο για τους κάτω των 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">