ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το τοπόσημο της Πόλης είναι η 发生的背叛


Έπειτα από πέντε και πλέον δεκαετίες διαβίωσης στη πόλη της Γλυφάδας , στον Δήμο που παρουσιάζουν  ως ''μοντέρνα περιοχή'', ( βλέπε Google - wikipedia ) , εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη, και αυτή είναι:

# Η κοινωνία αποτελείται από ανθρώπους με αντίθετα συμφέροντα. 

( 70.000 χιλιάδες κάτοικοι, δεκάδες χιλιάδες αντίθετα συμφέροντα )

# Ο κάθε ένας βλέπει ότι θέλει να δει. 

( Ότι βολεύει και συμφέρει τον κάθε ένα )

# Το τοπόσημο της Πόλης είναι η Προβοκάτσια ( 发生的背叛 )

( 1977 - 2005 σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών )

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB - Γιάννης Κουρδομένος

Τοπόσημο λογίζεται ένα αρχιτεκτονικής μορφής έργο το οποίο έχει είτε παγκόσμια εμβέλεια, ( βλέπε Ακρόπολη ), είτε αποτελεί το έμβλημα μιας πόλης ή κράτους. Η ''στρουμπουλή'' άμμος σε καμία περίπτωση δεν λογίζεται τοπόσημο. ( Χρειάζεται, απαιτείται, απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα να βρείτε κάτι άλλο να αποκαλείται τοπικό τοπόσημο και χαρακτηριστικό της πόλης - δήμου. )

Η άποψη που έχουμε σχηματίσει έπειτα από 50 χρόνια δημοτικών αρχών

Έπειτα από πέντε δεκαετίες δημοτικών αρχών,  δημάρχων , αιρετών , για εμάς είναι αυταπόδεικτο, σύμφωνα όσων ίσχυαν πριν από δεκαετίες σε επίπεδο πόλης - τοπικής κοινωνίας , ότι η πόλη μόνο μοντέρνα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται.

Αποτελεί την απόλυτη αλήθεια ότι η Γλυφάδα την δεκαετία του 90 ήταν πιο σύγχρονη σε επίπεδο κοινωνίας σε αντιδιαστολή με τα τελευταία δέκα χρόνια , παρά τις προσπάθειες οι οποίες γίνονται , σχεδόν πάντα μονομερώς, και ενώ έχουν υιοθετηθεί , ( έχουν κλέψει ) , τις προτάσεις του δημότη ο οποίος ουδέποτε εκπροσωπήθηκε !

Οι άνθρωποι δοκιμάζονται

Δεν υπάρχουν πολλές μέθοδοι ώστε να σχηματίσει κάποιος ορθά συμπεράσματα σχετικά με τα τοπικά δρώμενα , τοπική κοινωνία , αιρετούς - διοικούντες , παρά μόνον της δοκιμασίας αυτών.

Όσοι/ες σχηματίζουν τα οποία συμπεράσματα χωρίς δοκιμασία, πρώτον είναι αφελείς, δεύτερον κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια , και τις περισσότερες φορές οι κρίσεις τους , χωρίς αξιολόγηση , στερούνται αντικειμενικότητας και ορθότητας.

Το καλό του δήμου

Όταν ακούμε δια στόματος δημάρχων ''φροντίζουμε για το καλό του δήμου'' , είναι σαφές ότι εννοείται ο τοπικός πληθυσμός , ο ανθρώπινος παράγοντας , ενώ αρκετοί/ες το περιορίζουν σε επίπεδο ύλης και έργων καθώς και εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών - ημετέρων.

Από την εποχή του ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'' στην εποχή ''δεν κάνω τίποτα''

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο από την σελίδα μας τι επακολούθησε έπειτα των επανειλημμένα καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων των τοπικών Ρ/Σ της Γλυφάδας.

Αρχιτέκτονες - Μηχανικοί - Γιατροί - Δικηγόροι , ο μεταλλειολόγος και οι αμφότεροι αυτών

Όλες οι δημοτικές αρχές - δήμαρχοι, οι οποίοι υποτίθεται εκπροσωπούσαν τον Δήμο , είτε παρανόμησαν στις σύννομες ενέργειες μας αιτήσεων , είτε επέδειξαν απόλυτη - καθολική αναλγησία, ενώ στον αντίποδα είναι δημοσιοποιημένες οι χιλιάδες εξυπηρετήσεις των ημετέρων τους. 

Δεν χρειάζονται περισσότερα. Ουσιαστικά σας παραπέμπω σε όσα έγραφε η σελίδα του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και η widipedia - goοgle , κ.α, για όλες τις φυλές του Ισραήλ που ήρθαν και κατοίκησαν στην πόλη, το οποίο αφαιρέθηκε επί της τωρινής διοικήσεως. 

Τα κακέκτυπα , τα ''αρπαγμένα'' , και οι βαλτοί δημάρχων - αιρετών 

Τέλος, όχι μόνον αδράνησαν και παρανόμησαν σε όσα αποτελούσαν σύννομες δικές μας ενέργειες , έχουμε τα πειστήρια - αποδείξεις σειράς ενεργειών δημάρχων και αιρετών του Δήμου Γλυφάδας με επανειλημμένα κλοπή των ιδεών μας προς χάριν εξυπηρέτησης των δικών τους συμφερόντων.

# Ο έχων οφθαλμούς βλέπει, ο έχων νου κρίνει, και ο έχων ώτα ακούειν. ( Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε με τις διαρκείας κλοπές σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. )

Η κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας

Ένα είναι το τεράστιο δικό μας λάθος... και αυτό είναι η μεγαλοψυχία έναντι πολλών μικρόψυχων , τους οποίους δεν μήνυσα έπειτα της κορυφαίας ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και παλιανθρωπιάς κατόπιν των δημοτικών εκλογών του 2014

Εννοούμε την κατάλυση του ψηφίσματος 4.600 χιλιάδων δημοτών την ίδια περίοδο που φερόμενοι αριστεροί και οι διοικούντες της ΝΔ είχαν συστήσει από κοινού την προσωπική τους συντεχνία κατά του δήμου και της εντολής των δημοτών , ενώ εξυπηρετούσαν ιδίους σκοπούς και πλήθος παραταξιακών, υποστηρικτών και ημετέρων τους. 

Αναφερόμαστε σε φυλάκιση 2 - 3 ετών για έκαστο αιρετό - συμμετέχοντα. 

Ποτέ δεν είναι αργά, διότι ακόμα και σήμερα να προσφύγουμε δικαστικά θα προκύψουν οι ποινές δεδομένου ότι η εντολή μας - 4.600 χιλ. δημοτών - κατέληξε στην εξυπηρέτηση των ημετέρων και των βαλτών του ''γαλάζιου'' δημάρχου - αιρετών οι οποίοι απολαμβάνουν επί έξι χρόνια συμβάσεων , μισθών , κ.α. από το δικό μας ψήφισμα - πρόταση - εντολή.

Κινέζοι , η αιρετοί Δήμου Γλυφάδας ? Κινέζοι , η δημότες Γλυφάδας ?

ΥΓ: Προσωπικά απεχθάνομαι τους κλέφτες πάσης φύσεως και αποτελεί πάγια αρχή να μην κλέβουμε το ελάχιστο των ιδεών - προτάσεων - θέσεων, κ.α των υπολοίπων , σε αντιδιαστολή πολλών άλλων σε τοπικό επίπεδο , οι οποίοι ότι βλέπουν κλέβουν κακήν κακώς ώστε να επικαλούνται ότι αποτελεί κτήμα τους και δικό τους ! 

* Όλοι καλά ; Όλα καλά ; ( Δεν χρειάζονται πλέον πολλά λόγια. Ένας άνθρωπος χωρίς την αρωγή του δήμου λειτουργούσε επί σειρά ετών και ωφελήθηκαν αρκετοί/ες. Όλοι μαζί, ως Δήμος , επί δεκαετίες δεν μπορούν να ωφελήσουν ένα άτομο ( ! ), άρα αυταπόδεικτα 发生的背叛 .) 

* Οι ''φυλές του Ισραήλ'' που ήρθαν και κατοίκησαν την Γλυφάδα, όσα έκαναν πριν από χιλιάδες χρόνια τα αναπαράγουν αδιάλειπτα και επί του παρόντος έχοντας δομήσει μια σύγχρονη Βαβέλ - (Δήμος Γλυφάδας) ! , και ενώ απεδείχθη ότι την περίοδο covid 19 η εργασία κατ' οίκον αυξήθηκε παγκόσμια κατά 50% , όσο και στην δική μας χώρα. ( Μήπως συνολικά ήταν άτομα με σύνδρομο Asperger ; Ασφαλώς κατηγορηματικά ΌΧΙ. )






 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το τοπόσημο της Πόλης είναι η 发生的背叛 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">