ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Προέγκριση δεκάδων χιλιάδων ευρώ υπερωριών εν μέσω covid 19


H προέγκριση από τον Δήμαρχο Γλυφάδας δεκάδων χιλιάδων ευρώ υπερωριών, εν μέσω covid 19, σε εκατοντάδες εργαζόμενους του Δήμου , με την αιτιολόγηση αυξημένων αναγκών στα εστιατόρια , καφετέριες , μπαρ , νυχτερινά κέντρα , τα οποία επί μήνες ήταν κλειστά , προκαλεί πέραν του δέοντος την κοινή γνώμη , και αποτελεί το χαρακτηριστικό σύστημα που ακολουθεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος καθώς και οι αντιδήμαρχοί του ώστε να πετυχαίνουν την αλίευση ψήφων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB - Γιάννης Κουρδομένος

Ασφαλώς σε ένα δήμο που η αντιπολίτευση είναι παντελώς ανύπαρκτη, δεδομένων των συστημάτων που ακολουθεί ο νεοδημοκράτης δήμαρχος , καθώς και οι ορισμένοι του αντιδήμαρχοι , δεν περιμένουμε να προκύψει η ελάχιστη ενέργεια. 

Το θέμα είναι ότι σε αυτήν την ιστορία είναι συνένοχη και η αποκεντρωμένη διοίκηση. 

Όλο το χρονικό διάστημα περιοριστικών μέτρων covid 19, με κλειστές τις τοπικές επιχειρήσεις επί μήνες , πιστώνονται υπερωρίες λόγω αυξημένων αναγκών. ( Παγιωμένο σύστημα παντός καιρού ! )

Όσοι αντιπολιτεύεστε σε τοπικό επίπεδο θα ζήσετε και στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις την απόλυτη και συντριπτική ήττα , διότι στην τοπική κοινωνία του παρόντος οι αξίες δεν καθορίζουν το ελάχιστο όταν οι διαχειριστές επιδεικνύουν ιδιαίτερη μέριμνα στο μοίρασμα του δημοτικού χρήματος.

Αναφορικά με τους εργαζομένους του Δήμου, που σε πλειάδα περιπτώσεων ο δήμος αποτελεί για δαύτους ''οικογενειακή επιχείρηση'' , εμείς μπορεί να είμαστε το μοναδικό τοπικό μέσο που επί σειρά ετών γινόμαστε αρωγοί της ΠΟΕ - ΟΤΕ , όμως σε καραμπινάτες περιπτώσεις δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.

Με βασικό δεδομένο το σύνολο των κλειστών επιχειρήσεων επι μήνες υφισταμένων των δεδομένων υπερωριών , τώρα που θα ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις οι υπερωρίες πρέπει να είναι τουλάχιστον οι διπλάσιες σε ώρες και χρήματα. Αν δεν είναι τουλάχιστον οι διπλάσιες , θα καταστεί αυταπόδεικτο σε όλους πλέον το μη ορθό του συστήματος το οποίο ακολουθείται στον Δήμο Γλυφάδας.

Δείτε την τελευταία προέγκριση μηνός Μαϊου , και αμέσως μετά , στη συνέχεια ακολουθούν οι αποφάσεις όλων των προηγούμενων μηνών με covid 19 και περιοριστικά μέτρα. Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι προαναφερόμενες επιχειρήσεις στο δήμο Γλυφάδας ήταν κλειστές, πως προκύπτουν οι αυξημένες ανάγκες το γνωρίζουν οι αντιδήμαρχοι Ακρίβος , Βρυζίδης, καθώς και ο δήμαρχος .



Οι υπερωρίες Μαρτίου υπερβαίνουν τις 30.000 χιλιάδες ευρώ

Οι υπερωρίες μόνο για τον μήνα Μάρτιο , κατά τον οποίο η πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων ήταν κλειστές , καθώς επίσης, ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα έπειτα των 9 μ.μ λόγω covid 19,  υπερβαίνουν τις 30.000 χιλιάδες ευρώ.

Είναι σχετικά εύκολο σε όλους να κάνετε την πρόσθεση , η τον πολλαπλασιασμό, πολλών μηνών υπερωριών με δεδομένα τα απαγορευτικά μέτρα. 

Πως προκύπτουν οι αυξημένες ανάγκες με κλειστές τις περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις και τα περιοριστικά μέτρα το γνωρίζουν οι αντιδήμαρχοι Ακρίβος , Βρυζίδης, καθώς και ο δήμαρχος .



Οι αποφάσεις των προηγούμενων μηνών:



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Προέγκριση δεκάδων χιλιάδων ευρώ υπερωριών εν μέσω covid 19 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">