ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών υπό την αιγίδα της ΠτΔ – Η έναρξη

Άρχισε στις 11 το πρωί στο Ζάππειο Μέγαρο το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου και μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr και τον ιστότοπο του Φόρουμ την εναρκτήρια ομιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και στις 16:30 το πάνελ στο οποίο συμμετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σε υβριδική μορφή, καθώς περισσότεροι από 1000 καλεσμένοι ομιλητές από 42 χώρες θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις με φυσική και διαδικτυακή συμμετοχή.

Την εισαγωγική ομιλία θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ στη συνέχεια οι Πρόεδροι της Εσθονίας, Κέρστι Κάλιουλαϊντ και της Σλοβακίας, Ζουζάνα Τσαπούτοβα, θα απευθύνουν στο κοινό του Φόρουμ των Δελφών διαδικτυακό χαιρετισμό. Στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, θα συμμετάσχουν από κοινού στις εργασίες του Φόρουμ όπου θα έχουν συζήτηση με τον Florian Eder, δημοσιογράφο του Politico.

Το σημερινό πρόγραμμα του Φόρουμ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις θεματικές ενότητες Ναυτιλία, «Μπλε Οικονομία», Υγεία, Ιστορία, Πολιτισμός και Πανδημία, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας, διατλαντικές σχέσεις, ευρωπαϊκή οικονομία.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Live το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών υπό την αιγίδα της ΠτΔ – Η έναρξη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/live-to-6o-oikonomiko-foroym-ton-delfon-ypo-tin-aigida-tis-ptd/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών υπό την αιγίδα της ΠτΔ – Η έναρξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">