ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θάλασσα από πλαστικό Σ2:Επ2 | Μπαρισλάβ 4.

Διαθέσιμο έως 31/07/2021

Μετά τον θάνατο του Μπαρισλάβ, το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη, ούτε γενετικό υλικό, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Μάρτα.

Ο Έκτορ θεωρεί πιθανό ο δολοφόνος να φοράει κάποια στολή, όπως οι επιστήμονες στα εργαστήρια, για να μην αφήνει ίχνη. Ξεκινάει έρευνα στο σπίτι του Μπαρισλάβ. Εκεί, τους επιτίθεται ένας κουκουλοφόρος που οδηγεί τη Λόλα στην ταράτσα του κτηρίου. Στο σπίτι του Μπαρισλάβ, προκύπτει ένα νέο στοιχείο: ένα βιβλιαράκι με το όνομα του Λόλο και ένα χρηματικό ποσό: 30.000 ευρώ.

Η Λόλα ανακρίνει τον αδερφό της, ο οποίος τη διαβεβαιώνει ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Έκτορ υποψιάζεται τον Πάμπλο και ψάχνει το σπίτι του. Ξέρει ότι είναι μεθοδικός τύπος. Βρίσκει μια στολή ψεκασμού και κάτι που μοιάζει με σφυρί. Για τον Έκτορ, είναι ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει τις υποψίες του: αποφασίζει να αφήσει μια μικρή κάμερα στο σπίτι.

Από την άλλη, ο Χουάν Ρουέδα προσφέρει χρήματα στον Λόλο για να αγοράσει τα κτήματά του. Κανείς δεν του εγγυάται ότι θα μπουν στο σχέδιο πόλης και η οικογένειά του χρειάζεται χρήματα. Ο Λόλο δέχεται, αλλά τη στιγμή που είναι έτοιμος να υπογράψει, εμφανίζεται η Πιλάρ για να τον προειδοποιήσει ότι ο Χουάν Ρουέδα θέλει να τον εκμεταλλευτεί. Στη φυλακή, ο Φερνάντο δείχνει στον Έκτορ τα μυστηριώδη ανώνυμα γράμματα που λαμβάνει: «Μάρτα 5», «Μπαρισλάβ 4». Φαίνεται πως πρόκειται για παλιούς λογαριασμούς. Ο Φερνάντο επιβεβαιώνει ότι τα στέλνει ο δολοφόνος αλλά για να μιλήσει, θα πρέπει να τον βοηθήσουν να αλλάξει πτέρυγα.

Δραματική σειρά μυστηρίου.
Έτος παραγωγής: 2015-2016.
Χώρα παραγωγής: Ισπανία

Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Κουέτο, Αλμπέρτο Μανσάνο, Ροσίο Μαρτίνες Γιάνο

Παίζουν: Ροντόλφο Σάντσο, Πέντρο Καζαμπλάνκ, Λουίς Φερνάντεθ



Το άρθρο Θάλασσα από πλαστικό Σ2:Επ2 | Μπαρισλάβ 4. εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xenes-seires/thalassa-apo-plastiko-s2-ep2-mparislav-4-2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θάλασσα από πλαστικό Σ2:Επ2 | Μπαρισλάβ 4. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">