ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια''

 


''Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια''. Το συμπέρασμα είναι απλό και ολοκάθαρο: Οι ενήλικες και οι πνευματικά υγιείς ποτέ δεν λένε αλήθεια.

Αντιθέτως τα παιδιά , πριν σχηματίσουν ολοκληρωμένο χαρακτήρα , ώστε να υποκρίνονται, πυκνά συχνά λένε μόνο την αλήθεια , και πάντα βρίσκονται σε δύσκολη θέση τόσο οι γονείς όσο και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Παράλληλα το αντίστοιχο ισχύει και με τα άτομα τα οποία έχουν διαταραγμένο ψυχισμό. Τις περισσότερες φορές δεν κάνουν χρήση της υποκρισίας , και δεν ψεύδονται, και λέγουν απόλυτα την αλήθεια.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας , ντροπή και αίσχος σε όσους υποκρίνονται ώστε να ρίξουν  στη τσέπη  ''μαύρα και αδήλωτα''.

Πλειάδα δημοτών Γλυφάδας δεν πίνουν νερό στο όνομα του δημάρχου, αντιθέτως γνωρίζουν ότι είναι  των δυο μέτρων και σταθμών. Άλλα ποιεί η δεξιά του και άλλα η αριστερά του.

Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν είναι θεοσταλτός , διότι επί σειρά ετών στρέφεται κατά των δικαιωμάτων τόσο δημοτών όσο και ΑμεΑ.

Επισήμανση:Όσα κάνει δημόσια ο δήθεν '' δημοσιογράφος'' , (γλύφοντας ), δείχνουν ότι μόνο δημοσιογράφος δεν είναι. 

Γιατί πρέπει πίνει νερό στο όνομα του δημάρχου ο μέσος δημότης ; Εξηγείται ο λόγος ; Μήπως πίνουν νερό, και πολλά ακόμα, όσοι και όσες τους εξασφάλισε πακτωλό χρημάτων από συμβάσεις, αναθέσεις , διορισμούς, εξυπηρετήσεις, κ.α., ενώ αντιθέτως, πολλά χρόνια στρέφεται κατά έτερων δημοτών , και δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα ; (Καμία ορθή ενέργεια αποκαταστάσεων.)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">