ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πελώνη για κορονοπάρτι: Μακάρι οι νέοι να δείξουν το ίδιο πάθος και για τους εμβολιασμούς


«Δεν μπορεί να λάβει πρακτική μορφή η συζήτηση για “προνόμια” εμβολιασμένων αν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός όλου του ενήλικου πληθυσμού» τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης. 

«Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος δρόμος για την ελευθερία» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «η συζήτηση που αφορά τις διευκολύνσεις είναι μια συζήτηση που θα γίνει σε συνεργασία με του ειδικούς που αξιολογούν τα δεδομένα».

Σχετικά με τα κορονοπάρτι ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται την κόπωση των νέων αλλά αυτή η εικόνα που παρουσιάζεται δεν είναι μια καλή εικόνα. «Δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε στην καλή επιδημιολογική εικόνα της στιγμής» σημείωσε και ευχήθηκε «μακάρι οι νέοι να δείξουν το ίδιο πάθος και για τους εμβολιασμού».

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού είπε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

πηγή:www.ertnews.gr

Επισήμανση του Γλυφάδα web:Γιατί πρέπει να δείξουν πάθος για τους εμβολιασμούς οι νέοι ; Να γίνουν και αυτοί πειραματόζωα ; Είναι ξεκάθαρο ότι διενεργείται ένα παγκόσμιο πείραμα, και συνολικά όλα τα εμβόλια δεν παρέχουν τα εχέγγυα προστασίας. Αντιθέτως, όλα έχουν παρενέργειες και έχουν προκύψει χιλιάδες θάνατοι από επιπλοκές.

Τι μπορεί να πει κάποιος σε όσους/ες επέλεξαν έπειτα από τις προτροπές να κάνουν το εμβόλιο και έπαθαν θρόμβωση χάνοντας τη ζωή τους ;

Διακεκριμένοι επιστήμονες απ' ολόκληρο τον πλανήτη δηλώνουν ότι σεβόμενοι τον όρκο του Ιπποκράτη δεν θα κάνουν τους ασθενείς τους πειραματόζωα και τάσσονται κατά των εμβολίων. 

Μήπως είναι  ''ψυχασθενείς'' - ''αλλόφρονες'', και ''κουζουλοί'' , και αναφέρουν δημόσια ασυναρτησίες , ενώ κανένα συστημικό media δεν αναρτά τις δηλώσεις τους ;

Βλέπετε ότι τίθεται ζήτημα ελευθεριών ; Θα περάσουμε στην εποχή μιας κοινωνίας καθολικά δυο ταχυτήτων, με ελεύθερους και μη. Με άτομα τα οποία είναι συγκαταβατικά σε κάθε πείραμα , και τους ''άλλους'' οι οποίοι θα στερούνται προνομίων και ελευθεριών !!! 

* Μη ξεχνάτε ότι όλα είναι πειραματικά εμβόλια. Δεν υπήρχε ο χρόνος έρευνας ώστε να προκύψει ασφαλές εμβόλιο. (Είναι γνωστό στους κύκλους Ιατρών, ότι για μια σειρά εμβολίων που αφορούν άλλους ιούς χρειάστηκαν δέκα και περισσότερα χρόνια ερευνών ώστε να προκύψει φαρμακευτική αγωγή , ενώ σε άλλες περιπτώσεις έπειτα από τριάντα χρόνια ερευνών δεν έχει προκύψει ακόμα κατάλληλο φάρμακο ιάσεως.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πελώνη για κορονοπάρτι: Μακάρι οι νέοι να δείξουν το ίδιο πάθος και για τους εμβολιασμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">