ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρ. Μητσοτάκης – Κ. Σακελλαροπούλου: Εσφαλμένη αντιμετώπιση ο μη εμβολιασμός

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Πρέπει να γίνει δημόσιος διάλογος για να καταλήξουμε σχετικά με τα προνόμια για όσους έχουν εμβολιαστεί αλλά και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ειδικών κατηγοριών εργαζομένων,  τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι κάθε ημέρα εμβολιάζεται το 1% του πληθυσμού.

“Η αντίληψη ας το κάνει ο άλλος υπονομεύει την κοινωνική συνοχή και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου χαρακτήρισε ενθαρρυντικό ότι οι νέοι δείχνουν να μένουν μακριά από ιδεοληψίες, “προκειμένου να ανακτήσουν την ελευθερία που όλοι στερηθήκαμε”.

“Αναφέρται και στο Σύνταγμα που δεν αναγνωρίζει δικαίωμα σε κάποιον να θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Είναι εσφαλμένη αντιμετώπιση ο μη εμβολιασμός”, πρόσθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παρακουθήστε όλες τις εξελίξεις σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Στις 18:10 ο κ. Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες του ψηφιακού συνεδρίου «Beyond the Pandemic: A Radical New Approach to Health Security», που συνδιοργανώνουν το ινστιτούτο γεωπολιτικών αναλύσεων Eurasia Group και η οργάνωση Flagship Pioneering.

Ο Πρωθυπουργός αρχικά θα συνομιλήσει με τη συντονίστρια, δημοσιογράφο του CNBC Meg Tirrell, και στη συνέχεια θα έχει συζήτηση με τον Πρόεδρο της Moderna, Noubar Afeyan και τον Πρόεδρο του Eurasia Group, Ian Bremmer.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κυρ. Μητσοτάκης – Κ. Σακελλαροπούλου: Εσφαλμένη αντιμετώπιση ο μη εμβολιασμός εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/synantisi-kyr-mitsotaki-me-k-sakellaropoyloy-tin-triti/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρ. Μητσοτάκης – Κ. Σακελλαροπούλου: Εσφαλμένη αντιμετώπιση ο μη εμβολιασμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">