ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρολάν Γκαρός: Έστησε πάρτι πρόκρισης στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς και πέρασε στα ημιτελικά

Να περάσει ο Σβέρερ. Ανίκητος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο φετινό Ρολάν Γκαρός που καταπίνει έναν-έναν του αντιπάλους που έρχονται στο δρόμο του. Ο Έλληνας πρωταθλητής έστησε πάρτι πρόκρισης στο Παρίσι και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού το εμπόδιο του Ρώσου Ντανιλ Μεντμέντεφ νούμερο 2 στη παγκόσμια κατάταξη, ήταν πολύ λίγο για να τον σταματήσει στα προημιτελικά. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Μεντβέντεφ που ήταν και ο… κακός δαίμονας του με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) και πέρασε πανηγυρικά στους «4» της διοργάνωσης.

Δυνατά ξεκίνησε ο Στέφανος στο πρώτο σετ κερδίζοντας το πρώτο game, όμως η αντίδραση του Μεντβέντεφ ήταν άμεση καθώς πήρε το επόμενο. Ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε, ανέβασε την απόδοση του και πήρε τα επόμενα games για να προηγηθεί με 4-1 για να πάρει τελικά το πρώτο σετ μ 6-3 και να κάνει το 1-0.

Διαφορετική τροπή είχε το δεύτερο σετ καθώς έγινε μεγάλη μάχη. Ο Μεντβέντεφ πήρε το πρώτο game, όμως άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τα τρία επόμενα σετ και πήρε κεφάλι με 3-1 games.Ο Μεντβέντεφ απάντησε με τα τρία επόμενα games και προηγήθηκε με 3-4, και 5-6 όμως ο Τσιτσιπάς αντέδρασε, ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το ματς στο τάι-μπρέικ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το παιχνίδι του και έφτασε στη νίκη με 7-6 για να κάνει το 2-0 σετ.

Μεγάλη μάχη έγινε και στο τρίτο σετ με τους δύο τενίστες να παίρνουν διαδοχικά τα games και είναι ισόπαλοι 2-2, όμως ο Ρώσος πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και προηγήθηκε με 2-4. Πάλι ο Στέφανος δεν πτοήθηκε ισοφάρισε σε 4-4 φέρνοντας το σετ στα ίσα, και τελικά νίκησε με 7-5 και 3-0 σετ.

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Αλεξάντερ Σβέρεφ.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ρολάν Γκαρός: Έστησε πάρτι πρόκρισης στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς και πέρασε στα ημιτελικά εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/rolan-gkaros-estise-parti-prokrisis-sto-parisi-o-tsitsipas-kai-perase-sta-imitelika/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρολάν Γκαρός: Έστησε πάρτι πρόκρισης στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς και πέρασε στα ημιτελικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">