ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ε. Λέκκας για πυρκαγιά στον Σχίνο: Το πόρισμα της πρώτης μελέτης – Κίνδυνος για πλημμύρες και κατολισθήσεις (video)

Κίνδυνος για πλημμύρες, κατολισθήσεις και λασποροές στα Γεράνεια Όρη δείχνει η πρώτη μελέτη μετά την πυρκαγιά στον Σχίνο, επισήμανε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας.

«Εάν έχουμε κάποια βροχόπτωση, έστω και ασθενή, μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε έντονα φαινόμενα, μέχρι και διαβρώσεις εδαφών και μόλυνση του θαλάσσιου χώρου» είπε, υπογραμμίζοντας τις ολέθριες συνέπειες που πιθανότατα θα υπάρξουν.

«Οι περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερα ευάλωτες γιατί έχουμε να κάνουμε με αρκετά μεγάλη δυναμική του υδάτινου στοιχείου αλλά και των γεωλογικών στοιχείων» πρόσθεσε σχετικά ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ε. Λέκκας για πυρκαγιά στον Σχίνο: Το πόρισμα της πρώτης μελέτης – Κίνδυνος για πλημμύρες και κατολισθήσεις (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/e-lekkas-gia-pyrkagia-ston-schino-kindynos-gia-plimmyres-kai-katolisthiseis-to-porisma-tis-protis-meletis-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ε. Λέκκας για πυρκαγιά στον Σχίνο: Το πόρισμα της πρώτης μελέτης – Κίνδυνος για πλημμύρες και κατολισθήσεις (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">