ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής για Γλυκά Νερά: Αποδείξαμε ότι τέλειο έγκλημα ότι δεν υπάρχει (video)

“Αποδείξαμε ότι τέλειο έγκλημα ότι δεν υπάρχει”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχολιάζοντας την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Οι ιατροδικαστές ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι ο 33χρονος πιλότος έλεγε ψέματα, κάτι που φαινόταν από τα σημάδια τα οποία είχε τόσο ο καθ’ ομολογία δράστης στο σώμα του όσο και από τη σορό της άτυχης Καρολάιν.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή “Από τις Έξι”, δήλωσε ότι «εκτός από τον χρόνο και τον τρόπο θανάτου υπήρχαν και δευτερεύοντα στοιχεία τα οποία έσφιγγαν την περιοχή ελιγμών που είχε ο δράστης. Για παράδειγμα μπορούμε να προσδιορίσουμε σε μια σωρό τις μεταθανάτιες από τις προθανάτιες κακώσεις. Ξέραμε δηλαδή αν η κοπέλα είχε δεθεί προ ή μετά του θανάτου της».

Περιγράφοντας τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο γνωστός ιατροδικαστής είπε:

«Εξαρχής είχαμε κάποια βασικά δεδομένα. Πρώτα από όλα ο τρόπος και η αιτία θανάτου, ένας αργός, βίαιος και ασφυκτικός θάνατος, ειδικά με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης είχε το θύμα σε μια θέση τέτοια ώστε να πετύχει τον στόχο του. Ένα δεύτερο δεδομένο ήταν η ώρα θανάτου. Κάτι που προσδιορίζει ο ιατροδικαστής μετά το πέρας της εξέτασης. Γνωρίζαμε τον χρόνο θανάτου πριν ακόμα έρθουν στα χέρια μας τα δεδομένα από τα smart watch και ότι άλλο εξετάστηκε από τους ειδικούς».

“Αποδείξαμε ότι τέλειο έγκλημα ότι δεν υπάρχει”, περιέγραψε στην ΕΡΤ ο Γρηγόρης Λέων και τόνισε. “Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα ήρθαν είτε να επιβεβαιώσουν κάτι που γνωρίζαμε, είτε ουσιαστικά να μας δώσουν πληροφορίες  που ήταν αδύνατο να έχουμε από μια νεκροτομή. Για παράδειγμα, από τον αριθμό των παλμών ανά χρονικές στιγμές αντιληφθήκαμε τις συνθήκες θανάτου. Η κοπέλα, μπορούμε να πούμε, ότι ουσιαστικά πιάστηκε στον ύπνο”.

 

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής για Γλυκά Νερά: Αποδείξαμε ότι τέλειο έγκλημα ότι δεν υπάρχει (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/grigoris-leon-iatrodikastis-apodeixame-oti-teleio-egklima-oti-den-yparchei-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής για Γλυκά Νερά: Αποδείξαμε ότι τέλειο έγκλημα ότι δεν υπάρχει (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">