ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με το δεξί στο Τόκιο ο Τσιτσιπάς, δύσκολα με 2-1 τον Κολσράιμπερ

Δύσκολη νίκη επί του Γερμανού και πρόκριση στην «φάση των 32» για τον Στέφανο Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζορίστηκε αρκετά, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ, κόντρα στο Νο112 της παγκόσμιας κατάταξης. Παρόλα αυτά στο τρίτο και καθοριστικό σετ «ανέβασε» ταχύτητα και το καθάρισε με άνεση. Στον επόμενο γύρο περιμένει έναν εκ των Κβον Σουνγού και Φράνσις Τιαφό που αγωνίζονται αυτή την ώρα.

Το ματς:

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς διαχειρίστηκε ιδανικά το σερβίς του. Παράλληλα κατάφερε νωρίς να πετύχει το «break» στο σερβίς του Κολσράιμπερ και να φέρει τον Γερμανό σε δύσκολη θέση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα απλώς συνέχισε την διαχείριση του σερβίς του παίρνοντας όλα τα δικά του γκέιμ. Εν τέλει κατέκτησε το σετ 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Γερμανός δεν άφησε τον Τσιτσιπά να πετύχει πάλι νωρίς ένα μπρέικ. Αντιθέτως διατήρησε όλα τα δικά του και έκανε εκείνος μπρέικ παίρνοντας προβάδισμα με 5-3. Ο Κολσράιμπερ «καθάρισε» δύσκολα το τελευταίο γκέιμ και ισοφάρισε σε 1-1.

Το ξεκίνημα του 22χρονου στο τρίτο σετ ήταν κακό. Ο Κολσράιμπερ «έσπασε» κατευθείαν το σερβίς ενώ διατήρησε το δικό του και προηγήθηκε με 2-0. Παρόλα αυτά ο Έλληνας τενίστας αντέδρασε και πήρε τρία σερί γκέιμ, ένα εκ των οποίων ήταν μπρέικ, και έφερε «τούμπα» το σετ κάνοντας το 3-2. Στη συνέχεια έκανε ακόμη ένα μπρέικ, διατήρησε το σερβίς του και έκανε το 2-1 στα σετ με σκορ 6-3.

Τα σετ: 3-6, 6-3, 6-3

Ακολουθήστε το ertnews.gr, για να παρακολουθείτε ζωντανά τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στο μεγάλο ραντεβού της Ιαπωνίας, μέσω των μεταδόσεων λεπτό προς λεπτό του www.ertnews.gr και του συνεχώς ανανεωμένου φωτογραφικού & οπτικοακουστικού υλικού της ΕΡΤ· το οποίο, θα σας εξασφαλίζει εντυπωσιακές εικόνες από τα παρασκήνια των αγωνισμάτων, αλλά και τα ενδότερα του Ολυμπιακού Χωριού· ξεχωριστά βίντεο με τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τις σημαντικότερες στιγμές τους εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Με το δεξί στο Τόκιο ο Τσιτσιπάς, δύσκολα με 2-1 τον Κολσράιμπερ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/me-to-dexi-sto-tokio-o-tsitsipas-dyskola-me-2-1-ton-kolsraimper/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με το δεξί στο Τόκιο ο Τσιτσιπάς, δύσκολα με 2-1 τον Κολσράιμπερ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">