ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο Νησί | Νησιά Μαγκνταλέν

(Διαθέσιμο έως 15/7/2021)

Τόσο μακριά από την πρωτεύουσα Κεμπέκ, οι κάτοικοι των νησιών Μαγκνταλέν έχουν μια μοναδική και δυνατή πολιτιστική ταυτότητα. Σε αυτό το αρχιπέλαγος που μοιάζει με γάντζο, το ψάρεμα παραμένει ακόμα η καρδιά της τοπικής οικονομίας και του τρόπου ζωής.

Το άρθρο Στο Νησί | Νησιά Μαγκνταλέν εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR

source https://www.ertflix.gr/xena-docs/sto-nisi/sto-nisi-nisia-magkntalen/

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αυτοί οι ''μυστήριοι'' της ΕΡΤ τους οποίους πληρώνουμε επί δεκαετίες αδρά, καθώς επίσης, μας αποστερούν τα μηχανήματά μας τα οποία δίωξαν - κατάσχεσαν και στη συνέχεια τα πήγαν στην ΕΡΤ , αντί να έχουν ελεύθερη την * ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ , η οποία ήταν αυτούσια δική μου πρόταση από την δεκαετία του 90 , έχουν τα βίντεο με script κωδικοποίησης ώστε να μην αναπαράγονται πλήν της σελίδας του ertflix !

Τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός ώστε να ''χτίζουν'' τα δικά τους ''μαγαζάκια''.  Ο νοών νοείτο. Εμείς σήμερα έχουμε πολιτιστική ταυτότητα ? Τι λέτε ; 

Αναφορικά με την * αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, η οποία υλοποιήθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ( αντί να πληρώνει χαράτσι εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στην κλίκα ιδιοκτητών ραδιοτηλεοπτικών καναλιών), ας ερωτηθούν συνολικά οι εργαζόμενοι, και οι εκάστοτε διοικούντες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης , ήταν δική τους η πρόταση, η ήταν δική μου

Ρωτήστε και τον Τσά κνή που διορίστηκε πρόεδρος επί ΣΥΡΙΖΑ , μήπως ήταν δική του η πρόταση ; ( Τον Τσακνή , ο οποίος δεν γνωρίζουμε να είχε κάποιες προτάσεις αναφορικά με την δημόσια ραδιοτηλεόραση , οι Συριζαίοι τον τοποθέτησαν Πρόεδρο ! Τον υποφαινόμενο , ο οποίος γνωρίζετε αρκετοί ποιές ήταν οι δημόσιες προτάσεις του , και ειδικότερα για την αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα , που τον τοποθέτησαν οι δήθεν αριστεροί ; )

Ρωτήστε και τον πρώην υπουργό Πά πά , μήπως ήταν δική του η πρόταση ; ( Απ' όσο θυμάμαι , εκτός από τα μεταδιδόμενα της δεκαετίας του 90 , ένα χρόνο πριν την υλοποίηση της ''ανεξαρτητοποίησης'' ,η αν προτιμάτε αποδεύσμευσης της ΕΡΤ από την DIGEA , είχα γράψει ένα σαφές κείμενο για αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ αντί όσων είχαν θεσπίσει και υπηρετούσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέρ μιας χούφτας καναλαρχών. )

Τέλος, αναφορικά αν η πρόταση ήταν του Τσί πρά, ουδέν σχόλιο. Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται για κότερα , σκάφη, ιστιοφόρα , ταχύπλοα , κ.α., καθώς επίσης να διαθέτει και το δίπλωμα οδήγησής τους. Αναφορικά με την ψηφιακή τεχνολογία έχει μαύρα μεσάνυχτα ! 

* Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσω κανέναν. Είναι σαφές τι ίσχυσε επί ημερών τους: '' Κουτσοί - στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα '' , γεμίζοντας τους καπιταλιστικούς κωδικούς των τραπεζών τους, καθώς επίσης, αγοράζοντας πληθώρα από ακίνητα. Όσοι μπορούν να αποδείξουν , (σε ανύποπτο χρόνο), τις θέσεις και προτάσεις τους βρέθηκαν ΕΚΤΟΣ , εκτοπισμένοι ! ( Αυτό ήταν συνοπτικά το ''πρώτη φορά αριστερά''.)

* Η αυτόνομη Ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, αντί της DIGEA που δημιουργήθηκε επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αποτελούσε μεταδιδόμενη πρόταση του Γιάννη Κουρδομένου από το τοπικό ραδιόφωνο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ετεροχρονισμένα το έγραψε και στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, ένα χρόνο πριν την υλοποίησή της. 

* Στα μεταδιδόμενα της δεκαετίας του 1990 υπήρχε παράλληλα και η πρόταση  για διαδραστική ψηφιακή ραδιοτηλεόραση. ( Αυτό που προέκυψε πριν από λίγα χρόνια με την ονομασία ertflix. ) Βέβαια  προσωπικά δεν γνωρίζω πόσο διαδραστική είναι η ertflix , διότι ο γράφων είχε οραματιστεί μια εντελώς διαφορετική δομή υλοποίησης και λειτουργίας , και αναφορικά με την ονομασία, δεν θα την βάφτιζε * ertflix ! 

* Δεν αποτελεί ορθή τακτική μια δημόσια - κρατική δομή - να αντιγράφει την ονομασία από έτερη πολυεθνική εταιρία. ''Netflix''

* Το flix θυμίζει πολύ το γνωστό Φλιτ το οποίο ήταν εντομοκτόνο κατά των κουνουπιών από την δεκαετία του 1940 μέχρι και την δεκαετία του 1970

Σημείωση:Όσοι και όσες επιχειρείται με τα ''ξώφαλτσα'' θέματα , τα οποία τοποθετείτε στα δημοφιλή , να αποπροσανατολίσετε από τα σημαντικότερα θέματα και θέσεις μας, θα τυγχάνετε ιδιαίτερης ''περιποίησης''. ( Οτιδήποτε άσχετο μας δίνει το έναυσμα να περάσουμε τα μηνύματα που εμείς θέλουμε. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο Νησί | Νησιά Μαγκνταλέν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">