ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λάρισα: Απήγαγαν οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά – Ζητούσαν χρήματα απειλώντας το ένα παιδί

Πρωτοφανής υπόθεση απαγωγής εξαμελούς οικογένειας από την παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου- Ολύμπου Πιερίας σημειώθηκε τη Δευτέρα, με τους δράστες να τους μεταφέρουν σε φάρμα σε ερημική τοποθεσία με σκοπό να τους πάρουν χρήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν».

Το πρωί της Τρίτης ο πατέρας κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε πεζή σε κατάστημα στην περιοχή των Τεμπών από όπου και ειδοποίησε την αστυνομία Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς οι οποίοι είναι αλλοδαποί, σε αγροτικό χωματόδρομο του Δήμου Τεμπών, ενώ αναζητούνται και δυο συνεργοί τους.

Οι δράστες νωρίτερα είχαν απελευθερώσει τη μητέρα με τα παιδιά. Η αστυνομία τους βρήκε, μετά από τηλεφώνημα, στον σταθμό στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Λάρισα: Απήγαγαν οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά – Ζητούσαν χρήματα απειλώντας το ένα παιδί εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/larisa-apigagan-oikogeneia-me-tessera-anilika-paidia-zitoysan-chrimata-apeilontas-to-ena-paidi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάρισα: Απήγαγαν οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά – Ζητούσαν χρήματα απειλώντας το ένα παιδί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">