ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύνταγμα: Επεισόδια και προσαγωγές στην πορεία των αρνητών του εμβολίου


Οκτώ προσαγωγές  έκανε η ΕΛΑΣ, για τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα στο Σύνταγμα και τα Προπύλαια κατά τη διάρκεια της πορείας ατόμων που είναι κατά των εμβολιασμών.

Στην επεισοδιακή διαδήλωση των αρνητών έπεσαν χημικά, αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια κατά της αστυνομίας , η οποία προχώρησε σε ρίψεις νερού από τις αύρες.  Xρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν οι αντιεμβολιαστές από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.  Κατά τα επεισόδια, μπήκε φωτιά σε κάδο.


Σύμφωνα με την αστυνομία, στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν περίπου 3.500 αρνητές του εμβολίου.

Σε κάποια στιγμή που τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από την λεωφόρο Αμαλίας, γιατί παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία, άρχισαν να πετούν προς την πλευρά των αστυνομικών μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Τότε, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις νερού με το ειδικό όχημα και χρήση χημικών.

Παράλληλα, επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν το απόγευμα και στα Προπύλαια, όπου είχαν συγκεντρωθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δικαίωμα του κάθε ενός να είναι οτιδήποτε θέλει , και να πιστεύει οτιδήποτε επιθυμεί. Σιγά μην γίνουν όλοι κάτι αντίστοιχο του Πορτοσάλτε ο οποίος απόλυτα φασιστικά ανέφερε ότι οι γονείς οφείλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους την ώρα που κοιμούνται !!! 

Έλεος , αυτοί οι απίστευτοι τύποι , οι οποίοι έχουν ξεπηδήσει από αλλοτινές εποχές ναζισμού πρέπει να εκλείψουν στην Ελλάδα του παρόντος.

Και εγώ αρνητής του υποχρεωτικού εμβολιασμού είμαι , και ακόμα και σήμερα τηλεφώνησαν ώστε να με παροτρύνουν να κάνω το εμβόλιο. Ποτέ δεν κάνω ότι μου λένε οι άλλοι. Κάνω ότι θεωρώ ορθό ο ίδιος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύνταγμα: Επεισόδια και προσαγωγές στην πορεία των αρνητών του εμβολίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">